06.08.2010. / 17:15

Autor: Tonko Vulić

Konačno recite: Zbogom debljino!

Autor na slikovit, jednostavan i zabavan način daje odgovore na pitanja: zašto se debljamo, kako možemo kontrolirati tjelesnu težinu, kako hormoni i geni utječu na mršavljenje, kako se možemo riješiti viška masnih naslaga u području trbuha te kako tjelesna aktivnost utječe na mršavljenje

Najnovija knjiga dr. sc. Ignaca Kuliera "Zbogom debljino" rješenje je za ljude koji se godinama vrte u začaranom krugu: muče se s neučinkovitim drastičnim dijetama kako bi izgubili kilograme, a zatim ih ubrzo ponovo dobiju natrag, i to uz poneki kilogram viška.

Ova knjiga nudi objašnjenja razloga debljanja te optimalne načine rješenja tog problema, a da pritom ostati zdravi i u dobroj formi.

"Zbogom debljino" otkriva sve o debljini-pošasti suvremenog doba koja velikim dijelom utječe na nastanak ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su bolesti srca i krvnih žila, dijabetes te različite vrste raka.

Ostatak pročitajte u tiskanom izdanju Zdravog života!

Vezane vijesti

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Mnoge žene koje poznajem trude se biti što mršavije, odnosno, održavati svoju tjelesnu težinu što više u granicama koje su im zadali drugi ili su pak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika