09.08.2010. / 14:07

Autor: Branka Prica

Ekskluzivno u Extri: Sve o raspadu ljubavi Vedrana Mlikote i Nele Kocsis

Nela Kocsis je znala da Vedran Mlikota ima izvanbračno dijete, ali nije znala da se njen zaručnik emotivno potpuno distancirao od djeteta. Iako Mlikota novčano sudjeluje u odrastanju svoje kćeri, on, naime, nikada nije vidio svoju djevojčicu. S tom se činjenicom Nela Kocsis nije mogla nositi

Vedran Mlikota i Nela Kocsis u vrijeme ljubaviVedran Mlikota i Nela Kocsis u vrijeme ljubaviVedrana Mlikotu ostavila je zaručnica uoči vjenčanja. Lijepa 39-godišnja osječka glumica Nela Kocsis predomislila se u vezi s njihovom zajedničkom budućnosti i, unatoč tome što su odredili datum svoje svadbe, odlučila prekinuti njihovu vezu.

Prije nekoliko dana ipak je odlučila da se neće s Vedranom Mlikotom useliti u njihov zajednički stan, nego je odlučila ostati u vlastitom, a na taj ju je potez potaknuo, među ostalim, nedavno objavljen članak u Extri kada je otkriveno da Vedran Mlikota ima kćer za koju nisu znali čak ni njegovi najbolji prijatelji.

Kako doznajemo, Nela Kocsis je znala da Vedran Mlikota ima izvanbračno dijete, ali nije znala da se njen zaručnik emotivno potpuno distancirao od djeteta. Iako Mlikota novčano sudjeluje u odrastanju svoje kćeri, on, naime, nikada nije vidio svoju djevojčicu. S tom se činjenicom Nela Kocsis nije mogla nositi.

Sve detalje pročitajte u sutrašnjem tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 09.08.10. 23:06

Ljubav ionako zivi samo u knjigama, ali nesto me je ovdje osobito zaintrigiralo...Naime, Nela je napustila Milkotu jer nije mario za svoju izvanbracnu kci! Sjajno, genijalno, skoro i nevidjeno... Zar moral jos uvjek stanuje ovdje!? Pa kad je vec tako, barem za mene: "To su trenutci za koje se valjalo roditi, za koje bi covjek pozelio potrajati u vjecnost..."


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika