10.08.2010. / 08:00

Autor: Extra

Stjepan Božić u zagrljaju tajanstvene brinete

Prije nekoliko dana, u neposrednoj blizini redakcije magazina Extra, točnije u The Hole In One Pubu koji je u vlasništvu supruga Nine Badrić, Bernarda Krasnića, fotograf Extre snimio ga je u društvu lijepe brinete

Stjepan Božić s brinetomStjepan Božić s brinetomOtkako je u travnju ove godine sam priznao kako je njegovu braku došao kraj, proslavljenog boksača Stjepan Božića nije se povezivalo s niti jednom drugom ženom.

No prije nekoliko dana, u neposrednoj blizini redakcije magazina Extra, točnije u The Hole In One Pubu koji je u vlasništvu supruga Nine Badrić, Bernarda Krasnića, fotograf Extre snimio ga je u društvu lijepe brinete.

Budući da je u jednom trenutku djevojku i zagrlio, nazvali smo ga da nam kaže o kome se radi i je li riječ o novoj ljubavi, no boksač nam je kratko kazao: „Nije mi to nova djevojka već jedna prijateljica, dakle radi se samo o prijateljstvu, o ničemu drugom.

Isto kao što sam tamo sreo svoje prijatelje Ninu Badrić i Bernarda Krasnića, tako mi je i ta djevojka samo prijateljica“, kazao je Stjepan Božić te na naš upit ima li djevojku odgovorio da nema.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Bild optužuje hrvatskog boksača: Stjepan Božić je dobar glumac-amater

Bild optužuje hrvatskog boksača: Stjepan Božić je dobar glumac-amater

"Taj tehnički nokaut Arthura Abrahama (30) bio je boksačka farsa pred 4.65 milijuna TV-gledatelja. Već nakon 1:01 minuta druge runde njegov suparnik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika