10.08.2010. / 08:00

Autor: Extra

Iva Majoli: Stipe i ja radimo na drugom djetetu

Iva Majoli odigrat će meč protiv svoje jednako slavne kolegice i bliske prijateljice Martine Hingis, a ekshibicijski turnir bit će i humanitarno intoniran - novčana sredstva donirat će se za obnovu hvarskog doma zdravlja

Iva MajoliIva MajoliHvar će uskoro postati atraktivna destinacija za ljubitelje ženskog tenisa. Iva Majoli odigrat će meč protiv svoje jednako slavne kolegice i bliske prijateljice Martine Hingis, a ekshibicijski turnir bit će i humanitarno intoniran - novčana sredstva donirat će se za obnovu hvarskog doma zdravlja.

Za Hvar je Iva Majoli iznimno vezana jer već drugu sezonu ona i njen suprug Stipe Marić tamo imaju restoran Sora i tamo provode po nekoliko mjeseci u godini. Zato je naše snimanje za Extru u centru Hvara bilo zanimljivo - odlično raspoloženoj tenisačici mještani i prijatelji neprestano su upućivali komplimente dok je u svojoj najdražoj haljini izgledala besprijekorno na hvarskoj rivi.

EXTRA: Otkud ideja za teniske ekshibicije?

- Kad sam s Goranom Ivaniševićem razgovarala i kad mi je govorio da u Dubrovniku namjerava napraviti ekshibiciju, pomislila sam kako je to odlična ideja i da bi nešto slično trebalo napraviti na Hvaru. Čak sam mislila da igramo zajedno, ali smo muški dio igre ipak ostavili za sljedeću sezonu.

EXTRA: Zbog čega je svrha dobrotvorne akcije baš dom zdravlja na Hvaru?

- Sad se već dijelom mogu smatrati Hvarankom jer po pola godine provodim ovdje, tako da sam željela učiniti nešto za otok. S gradonačelnikom Pjerinom Bebićem razgovarala sam kome bi novac najviše bio potreban. Projekt smo pokrenuli početkom svibnja, što je kasno da se nešto organizira, ali angažirali smo se svi, i Ministarstvo turizma i Turistička zajednica, pa vjerujem da ćemo napraviti nešto korisno.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

U SAD-u je bucmasto dijete još uvijek ideal

U SAD-u je bucmasto dijete još uvijek ideal

Majke bucmaste djece često pogrešno misle da njihova djeca imaju normalnu tjelesnu težinu, a majke male djece normalne tjelesne težine misle da bi se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika