Objavljeno u Nacionalu br. 769, 2010-08-10

Autor: Marko Biočina

Otkriveno ljetno skrovište: Stjepan Mesić ljetuje u Trpnju na poluotoku Pelješcu

Mesić u Trpnju boravi kao gost prijatelja koji su mu prepustili svoju kuću za odmor. On se nalazi neposredno uz more i u njoj ima potpunu privatnost. Obitelj Mesić se tijekom odmora druži i s prijateljima, pa su tako u ponedjeljak svi zajedno boravili na ručku u kući Maje Rendulić, direktorice u Dinersu, rođene Pelješanke

STJEPAN MESIĆ u
pelješkom mjestu Vručica
s Ivanom Lucu Begović,
kćeri Sašom Mesić i
Davorom LucuomSTJEPAN MESIĆ u pelješkom mjestu Vručica s Ivanom Lucu Begović, kćeri Sašom Mesić i Davorom LucuomBivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić svoj odmor provodi u krugu obitelji u mjestu Trpanj na poluotoku Pelješcu, ekskluzivno doznaje Nacional. Radi se o malom mjestu s tek 871 stanovnikom, a Mesić je tamo stigao u subotu. Društvo bi mu trebala praviti kći Saša s obitelji, koja je u Trpnju već tjedan dana, a osim nekoliko mještana praktički nitko ne zna da bivši predsjednik ljetuje na jugu Hrvatske.

Razlog je i Mesićeva odluka da lokaciju svog ljetnog odmora drži u strogoj tajnosti, uvelike stoga što je bio nezadovoljan brojnim napisima u domaćim medijima u kojima se raspravljalo o tome ima li on, kao bivši predsjednik, pravo ljetovati u državnoj rezidenciji na Hvaru. Bivši predsjednik te je napise doživio kao maliciozne napade, jer se u pojedinim medijima tvrdilo da traži povlastice koje mu ne pripadaju, iako je svoje ljetovanje bio spreman platiti, kao što je činio i za vrijeme svog predsjedničkog mandata.

Zbog toga je odustao od odlaska na Hvar, gdje je ljetovao proteklih godina, i odlučio se za odmor na tajnoj lokaciji, a za Pelješac se odlučio u posljednji trenutak, neposredno uoči odlaska na odmor. Mesić u Trpnju boravi kao gost prijatelja koji su mu prepustili svoju kuću za odmor. On se nalazi neposredno uz more i u njoj ima potpunu privatnost. Obitelj Mesić se tijekom odmora druži i s prijateljima, pa su tako u ponedjeljak svi zajedno boravili na ručku u kući Maje Rendulić, direktorice u Dinersu, rođene Pelješanke.

Vezane vijesti

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

Uoči inauguracije Tomislava Nikolića na mjesto predsjednika Srbije, novosadski Dnevnik objavio je osvrt bivšeg predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića… Više

Komentari

registracija
28/12/08

smokeonthewater, 10.08.10. 09:11

... smeće cirkusanersko nije se dovoljno nakralo pa si ne može platiti ljetovanje ... strava ...


registracija
1/1/70

, 10.08.10. 13:02

Stipe je car,za Stipu je glasalo 4 milijuna HRVATA u dva mandata...i opet bi ako Bog da.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika