10.08.2010. / 16:48

Autor: Hina

Vampiri dominirali filmskom nagradom Teen Choice Award

Opčinjenost vampirima i dalje vlada američkom pop kulturom, a najnoviji dokaz tome je dominacija serije filmova "Sumrak" i TV showa "Vampirovi dnevnici" na dodjeli filmskih nagrada Teen Choice Awards.

Zvijezde "Sumraka"Zvijezde "Sumraka"Opčinjenost vampirima i dalje vlada američkom pop kulturom, a najnoviji dokaz tome je dominacija serije filmova "Sumrak" i TV showa "Vampirovi dnevnici" na dodjeli filmskih nagrada Teen Choice Awards.

"Sumrak saga" osvojila je 12 nagrada, uključujući i onu za znanstvenu fantastiku kojom se okitio nastavak te uspješne filmske franšize, "Novi mjesec" te za najveći ljetni hit za treći nastavak iz serije "Eklipsa", kao i nagrade za najboljeg glumca i glumicu koje su osvojili Robert Pattinson i Kristen Stewart.

Pattinson je osvojio i nagradu za pojavljivanje u romantičnoj drami "Remember me", a Taylor Lautner, koji igra vukodlaka Jacoba Blacka u filmovima "Mjesečina", nagrađen je za najzgodnijeg glumca, ikonu crvenog tepiha i najljepši osmijeh.

Na dodjeli nagrada, održanoj u nedjelju u Los Angelesu, a koja će na televiziji biti prikazana u ponedjeljak navečer, pojavili su se Sandra Bullock, pop zvijezda i suvoditeljica Katy Perry te nogometna zvijezda David Beckham.

Vezane vijesti

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Istaknuti filmski umjetnik Banko Lustig dobitnik je počasne nagrade Srce Sarajeva, koju i ove godine dodjeljuje Sarajevo Film Festival (SFF),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika