15.08.2010. / 20:25

Autor: Ana Smrečki, Hina

Čudo u Zagrebu: Četverogodišnjak bez nadzora roditelja pao sa sedmog kata i preživio

Navodno je majka za vrijeme nesreće bila izvan stana, te da je pad djeteta ublažila tenda koja se nalazi ispred zgrade. Nakon očevida bi se trebalo utvrditi postoje li elementi kaznenoga dijela

Čudo u Novom Zagrebu. Četverogodišnji dječak pao je oko 13 sati kroz prozor sa sedmog kata zgrade u Balokovićevoj ulici. Srećom, nije zadobio ozljede opasne po život, potvrdili su u Policijskoj upravi zagrebačkoj. Dječak je prevezen u bolnicu KBC Zagreb, u kojoj pak ne otkrivaju detalje.

Operativni analitičar PUZ-a Davor Tor izvijestio je pak da se dječak vjerojatno probudio, došao do prozora, nagnuo se kroz prozor i pao na tlo. Ispred prozora je drveće breza koje je zaštitilo dječaka pri padu. Policija još istražuje okolnosti pada, odnosno postoji li kakav prekršaj ili kaznena odgovornost.

Naime, Večernji list neslužbeno doznaje da je majka za vrijeme nesreće bila izvan stana, te da je pad djeteta ublažila tenda koja se nalazi ispred zgrade. Nakon očevida bi se trebalo utvrditi postoje li elementi kaznenoga dijela i hoće li se roditelje prekršajno odnosno kazneno goniti zbog eventualnog zanemarivanja djeteta.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika