17.08.2010. / 08:00

Autor: Extra

Danijela Martinović: U životu ništa ne bih mijenjala

Splitska pjevačica i ovo ljeto provodi radno - nedavno je s Halidom Bešlićem snimila duet "Zarobljenik uspomena", a trenutačno u glazbenom studiju radi na novom albumu; uz sve to još uvijek stigne pronaći vremena i okupati se u nekoj skrivenoj uvali daleko od očiju znatiželjnika

Danijela MartinovićDanijela MartinovićSplitska pjevačica Danijela Martinović ovo ljeto provodi radno budući da snima novi album, no bez obzira na sve, uvijek pronađe vremena da se malo odmori u svojoj skrivenoj oazi. Nedavno je snimila i duet s pjevačem Halidom Bešlićem, pjesma “Zarobljenik uspomena” već je zaživjela u radijskom eteru, a na internetskoj stranici YouTube ima već nekoliko stotina tisuća klikova. U intervjuu govori o svojoj dugogodišnjoj karijeri, novoj ploči, ljubavi.

EXTRA: Povod našem razgovoru, između ostalog, vaš je duet s Halidom Bešlićem, pjesma “Zarobljenik uspomena”. Kako je došlo do te suradnje?

- Dugo sam razmišljala o tome kako bi divno bilo snimiti pjesmu s Halidom, ali to je bila neka moja mala tajna koja je na prstima godinama plesala u mojim mislima. Volim ga kao pjevača, divim se načinu na koji je vodio svoju karijeru i koliko je godina opstao, ali priznajem da me posebno zaintrigiralo što svi ljudi dok pričaju o Halidu imaju osmijeh na licu. Nako što sam rekla Petru svoju želju, napisao je glazbu, Fahrudin Pecikoza tekst i čim sam čula pjesmu, znala sam da su se sve zvijezde poklopile.

EXTRA: Kako je bilo surađivati s Halidom Bešlićem?

- On je “čovik iz naroda“, uz njega je sve jednostavno, ugodno, zabavno.

EXTRA: A kakav je Halid privatno?Otkad ga poznajete?

Predložit ću da Halida liječnici prepisuju umjesto sredstava za smirenje. Kod njega sve ide polako, nema žurbe, stresa i nervoze. Moj prijatelj Paša na jednom mom rođendanu u ponoć mi je samo tutnuo slušalicu u ruke i rekao: “Evo ti moj poklon.” Prislonila sam slušalicu na uho, a Halid mi je zapjevao sevdalinku. To mi je jedan od najdražih poklona koje sam primila. Volim neobične geste – to se pamti cijeli život.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Foto: Twiggy Elsa Hosk

Foto: Twiggy Elsa Hosk

Švedski supermodel Elsa Hosk samo je jedna od manekenki uključenih u kampanju za ovogodišnju kolekciju kupaćih kostima Calzedonia. Vrlo je zaposlena,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika