Objavljeno u Nacionalu br. 770, 2010-08-17

Autor: Plamenko Cvitić

Miljenik stranke brani HDZ-ove otpadnike Rončevića, Barišića i Nevenku Jurak

Zanimljivija je činjenica da je odvjetnik Vilajtović očito u iznimno dobrim odnosima s HDZ-om, o čemu svjedoči činjenica da ga je saborska većina u srpnju prošle godine imenovala članom saborskog Odbora za pravosuđe

KREŠIMIR VILAJTOVIĆ
početkom prošlog tjedna
novinarima je objašnjavao
status svoje klijentice
Nevenke JurakKREŠIMIR VILAJTOVIĆ početkom prošlog tjedna novinarima je objašnjavao status svoje klijentice Nevenke JurakSve donedavno ime zagrebačkog odvjetnika Krešimira Vilajtovića bilo je poznato tek u odvjetničkim krugovima, no on u posljednje vrijeme dobiva sve zanimljivije klijente. Tako uz bivšeg ministra obrane Berislava Rončevića Vilajtović odnedavno zastupa i bivšeg rizničara HDZ-a i šefa carine Mladena Barišića, a kad je prošlog tjedna u Primoštenu uhićena vlasnica marketinške agencije Fimi-media, hrvatska javnost saznala je da je Krešimir Vilajtović i njezin branitelj.

Neobično grupiranje osoba koje se direktno ili indirektno povezuje s vladajućom strankom zanimljivo je samo po sebi, no još je zanimljivija činjenica da je odvjetnik Vilajtović očito u iznimno dobrim odnosima s HDZ-om, o čemu svjedoči činjenica da ga je saborska većina u srpnju prošle godine imenovala članom saborskog Odbora za pravosuđe. U tom tijelu osim predsjednice Odbora Ane Lovrin sjedi još dvanaest saborskih zastupnika i šest imenovanih članova iz reda javnih, znanstvenih i stručnih djelatnika, a svoje mjesto među njima zahvaljujući HDZ-u pronašao je odvjetnik Vilajtović.

Njemu će zastupanje Nevenke Jurak sigurno donijeti još dodatne reklame, no neki se već sad pitaju bi li on smio istovremeno braniti i Nevenku Jurak i njezina dugogodišnjeg bliskog prijatelja Mladena Barišića, jer postoje spekulacije da bi netko od njih u dogledno vrijeme mogao odlučiti da dio vlastite odgovornosti i krivnje pokuša prebaciti na onog drugog.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
9/5/10

lolobrigita, 17.08.10. 11:47

Dabogda branio i Sanadera.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika