18.08.2010. / 20:22

Autor: Ana Smrečki

Angelina Jolie u petak u Hrvatskoj: Dolazi po Šerbedžiju kojeg želi u filmu o ratu

Angelina će u filmu navodno glumiti muslimanku iz Bosne koju je početkom rata silovao Srbin. Oni se poslije zaljubljuju jedno u drugo i zajedno prolaze kroz ratne strahote

Angelina Jolie za posjeta BiH gdje je slušala o ratnim strahotamaAngelina Jolie za posjeta BiH gdje je slušala o ratnim strahotamaHollywoodska glumica Angelina Jolie u petak stiže prvi puta u Hrvatsku. Večernji list doznaje kako 35-godišnja diva dolazi na Brijune i to kao posebna gošća Rade Šerbedžije i kazališta Ulysses. Mogao bi to biti tek početak suradnje Jolie i Šerbeđije, budući da ga ona navodno želi angažirati u novom filmu, u kojem bi se prvi puta samostalno okušala kao redateljica.

Radnja je kako piše Večernji list smještena na prostore bivše Jugoslavije, a ideja za film rodila se nakon nedavnog posjeta susjednoj Bosni i Hercegovini, gdje je čula tople ljudske priče koje je nisu mogle ostaviti ravnodušnom. Poznatu ambasadoricu dobre volje ganule su priče izbjeglica, kao i njihova borba za preživljavanje.

'Jolie puna predrasuda o Srbima'

Angelina će u filmu navodno glumiti muslimanku iz Bosne koju je početkom rata silovao Srbin. Oni se poslije zaljubljuju jedno u drugo i zajedno prolaze kroz ratne strahote. Film je trebao biti sniman u Srbiji, no vlasnik Pinka Željko Mitrović odbio je suradnju s Angelinom Jolie zbog predrasuda prema Srbima.

U publici i premijerka Kosor

Inače, Angelina će na Brijunima tijekom dana razgledati ljepote našeg nacionalnog parka, a navečer će pogledati predstavu teatra Ulysses Kralj Lear, koju u glavnoj ulozi igra upravo Rade Šerbedžija. Osim Jolie, u publici bi se trebali naći premijerka Kosor, ministar Biškupić te ministar Bajs.

Još nije poznato dolazi li ova najpoznatija američka zvijezda u pratnji svoje obitelji. Za nedavna posjeta Crnoj Gori, Angelina i Brad Pitt zaobišli su Hrvatsku u širokom luku.

Vezane vijesti

'Brijuni rivijera' još nije rješeno pitanje

'Brijuni rivijera' još nije rješeno pitanje

Ministar turizma Veljko Ostojić ocijenio je danas kako u pogledu investicije "Brijuni Rivijera" još uvijek postoji puno otvorenih pitanja koja treba… Više

Komentari

registracija
23/7/10

mrxzg, 18.08.10. 20:51

Blago si ga nama !!!! jeeeeeeeeee hura !!!!!


registracija
8/7/09

bankar, 18.08.10. 21:09

glupa krava marš


registracija
30/6/10

petrus7, 18.08.10. 22:56

a bjeloglava krava ide upoznat Jolie i tražit autogram kao od Obame. Kako si jadna. Jedva čekam izbore.


registracija
25/12/09

trta333, 19.08.10. 05:53

Andjelija se navadila na srpsku kitu.pa nikako da sidje.Ostalo joj u pamaćenju iz mladih dana kada je dobro podigao na kitu Srbin iz Amerike,pa navali i navalila.E sada bi i film da snimi ,ali opet da je navuče Srbin.I gde nadje Šerbedžiju.Pa taj je odavno pregorio kao cigara.U filmu treba da je siluje i tako desetak puta i onda se zaljubi u njega.Pa scenario joj je do jaja.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika