18.08.2010. / 21:04

Autor: Ana Smrečki

Vlatka Pokos zbog inspekcije na Čiovu završila u toplesu u HRT-ovom Dnevniku

Sve je počelo inspekcijskim nadzorom Ville Marco Polo u Slatinama na Čiovu

Vlatka Pokos na plaži u Slatinama

Photo: Nino Strmotic/PIXSELLVlatka Pokos na plaži u Slatinama Photo: Nino Strmotic/PIXSELLVlatka Pokos danas se pojavila polugola na HRT-u. No, ovoga puta nije dobila minute u nekoj od showbizz rubrika, već ni više ni manje nego u središnjem Dnevniku. Kadrovi Vlatke Pokos koja se u toplesu sunča na Čiovu, s prekrivenom glavom, osima na javnoj televiziji, pojavili su se i ostalim hrvatskim medijima. Sve je počelo inspekcijskim nadzorom Ville Marco Polo u Slatinama na Čiovu.

Kako piše Večernji list, inspektorima su navodno zapeli za oko zbog nelegalnog oglašavanja na internetu. Osim toga, zabilježene su dojave da se u vili protuzakonito obavlja ugostiteljska djelatnost, te da u njoj rade stranci. Vlasnika u kuću nije bilo, s inspektorima je razgovarao mladić koji se predstavio kao njegov rođak, te kaže da su samo prijatelji u kući.

Pokos se ljuta vratila s plaže

Ipak, stranci koji su se sunčali ispred kuće priznaju da su gosti, te da su svoj boravak uredno platili. Na parkiralištu pet automobila, konobarica tvrdi da radi tu, a u vili rade i Slovaci. U kafiću pak Poljaci plaćaju račun na sobu koju su unajmili. Nakon što je uočena i slikana na plaži, u kuću se vratila i ljuta Vlatka Pokos, koja pita fotografe kako mogu slikati na privatnom posjedu.

Za splitskog voditelja Odsjeka Državnog inspektorata Edija Keve nema dvojbe. Očito je da se ne radi o privatnom posjedu, a zaključci će se donosit nakon istrage. Vlasnik Ville Marco Polo mogao bi dobiti zabranu obavljanja ugostiteljske djelatnosti. Svakodnevno će se kontrolirati objekt, a dobit će i kaznu. One se kreću od 10 do 50 tisuća kuna.

Vezane vijesti

HRT je već godinama u krizi

HRT je već godinama u krizi

HRT se već godinama nalazi u upravljačkoj, financijskoj i programskoj krizi te stoga treba mijenjati važeći zakon kako bi se raspodijelile ovlasti… Više

Komentari

registracija
2/12/09

gromco, 18.08.10. 21:48

ovaqo danas izgleda prosjetcan hrvat. zivi, radi na crno i idu dani...
bitch


registracija
8/7/09

bankar, 18.08.10. 22:47

sad će ga dikan baciti u nesvjest


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika