19.08.2010. / 22:34

Autor: Ana Smrečki

Rade Šerbedžija: Veće neko vrijeme razgovaram s Angelinom o njezinom filmu

Neslužbeno se doznaje da će Angelina Jolie dobiti na korištenje vilu Kaštel, o kojoj se brine Vladin ured za upravljanje državnom imovinom

Rade Šerbedžija pozvao je Angelinu Jolie na BrijuneRade Šerbedžija pozvao je Angelinu Jolie na BrijuneVijest da Angelina Jolie u petak stiže u Hrvatsku, udarna je u svim domaćim medijima. Ova hollywoodska diva stiže u posjet Brijunima, na poziv Rade Šerbedžije koji glumi u predstavi 'Kralj Lear' u sklopu kazališta Ulysses. Predstava počinje u 19 sati 30 minuta, a novinarima i fotografima je ulaz zabranjen. Osim predstave, Angelina bi s Šerbedžijom trebala dogovoriti suradnju u njezinom filmu u kojem će se prvi puta okušati kao redateljica.

«Već neko vrijeme Angelina i ja razgovaramo u vezi s njezinim novim filmom. Ona je jednostavna i pametna žena. Pozvao sam je na Brijune jer znam da voli kazalište i mislio sam da bi joj bilo zanimljivo vidjeti našu predstavu 'Kralj Lear' koju uspješno igramo već 10 godina», rekao je Šerbedžija za Jutarnji list.

Angelina dobila vilu na Brijunima

Informacije cure na kapaljku, nagađa se da će planetarno popularna američka glumica nenajavljeno sletjeti u Istru s privatnim avionom, te potom otići na Brijune. Cilj je izbjeći novinare koji već opsjedaju prostor gdje će boraviti. Za sada se ne zna s kim dolazi u pratnji, potvrđeno je tek da će uza sebe imati osiguranje, te da suprug Brad Pitt neće biti s njom.

Neslužbeno se doznaje da će Angelina Jolie dobiti na korištenje vilu Kaštel, o kojoj se brine Vladin ured za upravljanje državnom imovinom. Do kazališta Ulysses danas nije bilo moguće doći, a novinari nisu akreditirani za praćenje cijelog događaja. Kazalište je pripremilo službenog fotografa koji će medijima poslati slike. Zbog cijele pombe. Čak se nagađa da bi Jolie mogla izbjeći sutrašnju predstavu, koju pak može pogledati do nedjelje.

Vezane vijesti

'Brijuni rivijera' još nije rješeno pitanje

'Brijuni rivijera' još nije rješeno pitanje

Ministar turizma Veljko Ostojić ocijenio je danas kako u pogledu investicije "Brijuni Rivijera" još uvijek postoji puno otvorenih pitanja koja treba… Više

Komentari

registracija
29/12/09

natasasi, 20.08.10. 20:53

joj rade dosadan si ko proljev, ti i taj šešir...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika