23.08.2010. / 07:00

Autor: Extra

Tončica Čeljuska: 'Zanimljivo je opet biti slobodna žena'

Nakon jednogodišnje šutnje, urednica i voditeljica HTV-ova Dnevnika ekskluzivno za Extru progovara o razvodu od Zlatka Čeljuske, otkriva kako se snašla kao samohrana majka i proznaje da joj samački život izuzetno godi

Tončica ČeljuskaTončica ČeljuskaOtkako je prije godinu dana život Tončice Čeljuske postao, blago rečeno, kompliciran, ova 42-godišnja urednica i voditeljica Dnevnika nije bila raspoložena za intervjue. To nije ni čudno, s obzirom na to da je njezin 15 godina stariji suprug Zlatko Čeljuska pravomoćno osuđen na dvije i pol godine zatvora jer je preprodavao tuđe zemljište.

Nakon presude uložio je žalbu Vrhovnom sudu, ali se i dao u bijeg. Tončica Čeljuska ostala je sama sa 17-godišnjom kćeri Anuškom i četiri godine mlađom Tihanom, suočena s mnoštvom problema. Sada je na godišnjem odmoru pronašla odmak od svega u rodnim Brelima, gdje se opušteno druži s rodbinom i prijateljima, hoda bez šminke i uživa u ljetu. O svojoj obiteljskoj situaciji i karijeri odlučila je govoriti ekskluzivno za Extru.

EXTRA: Prošlog ponedjeljka vaša je starija kći Anuška otputovala u Kaliforniju gdje namjerava završiti treći razred srednje škole. Je li vam bilo teško pustiti je?

- Podržala sam tu njezinu želju jer želim da dobije životnu širinu i iskustvo...

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Suprugu Tončice Čeljuske ukinuta presuda: Slučaj bi mogao pasti i u zastaru

Suprugu Tončice Čeljuske ukinuta presuda: Slučaj bi mogao pasti i u zastaru

Poduzetniku Zlatku Čeljuski, suprugu HRT-ove urednice i novinarke Tončice Čeljuske ukinuta je pravomoćna presuda. Odlučio je tako Vrhovni sud, koji… Više

Komentari

registracija
9/5/10

lolobrigita, 23.08.10. 12:16

A gospođa nije imala pojma čime se suprug bavi?
Sada se treba rastaviti radi zaštite imovine,zar ne?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika