23.08.2010. / 07:00

Autor: Extra

Hana Hadžiavdagić: 'Tko je tajanstveni gospodin T?'

Novinarka Nove TV, poznata i kao "bosanska Paris Hilton" na svom je Facebook profilu objavila slik us novim dečkom čiji identitet još uvijek krije a njeni komentari otkrivaju da je napokon sretno zaljubljena

Hana HadžiavdagićHana HadžiavdagićIako se oduvijek doimala kao djevojka koja ne želi biti u vezi, već se samo želi ludo zabavljati, izgleda da se ovoga puta novinarka Nove TV Hana Hadžiavdagić zaista zaljubila.

Sama je to otkrila na svojem Facebook profilu na kojem je prošle srijede na status napisala: "Volim nebo iznad Zagreba, volim moje prijatelje i kolege, volim mog dečka, volim moju Hanči, volim mamu koja doma sprema ručak (njami konačno nešto na 'kašiku')... sretna i zadovoljna... ovih dana mi sve nakako ide od ruke, samo da ne ureknem :-))) p.s. volim sve vas na fejsu..."

Osim tog statusa, na svojem profilu objavila je i fotografiju na kojoj je sa svojim dečkom, a ispod koje je bilo nekoliko komentara njezinih prijateljica. Na jednom od komentara pisalo je "gospodin T", na što je Hana odgovorila "da", po čemu se može zaključiti da ime misterioznog muškarca započinje tim slovom.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Hanibalizam: Dok Tarik mudro šuti, šogorice ratuju

Hanibalizam: Dok Tarik mudro šuti, šogorice ratuju

Nekadašnje prijateljice i kolegice, koje su dijelile studio emisije “Male noćne priče” na Novoj TV, Hana Tabaković i Hana Hadžiavdagić-Tabaković,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika