23.08.2010. / 11:50

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza: Seksualni skandali i prirodne katastrofe

Poznata astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan u kojem se budimo iz ljetnog sna. Dok na jednoj strani cvjetaju ljubavne priče na drugoj strani zemlja i priroda čine svoja čišćenja kroz požare, oluje, ciklone, grad, pijavice

Anđelka SubašićAnđelka SubašićU tjednu pred nama imamo dosta događaja i neće nam biti dosadno. Budimo se iz ljetnog sna. Ljudi su se malo odmorili i sada su željni akcije. Bilo da se radi o ljubavnim i seksualnim skandalima, razotkrivanjima, aferama, razlazima i rastavama, ali i novim senzacionalnim ljubavnim parovima.

Dok na jednoj strani cvjetaju ljubavne priče, na drugoj strani zemlja i priroda čine svoja čišćenja kroz požare, oluje, ciklone, grad, pijavice na moru koje uzrokuju nesreće na moru - pazite se avantura 26. i 27. te 28. i 29 kolovoza. Ništa manje dramatično nije na puni mjesec i to 24. kolovoza u 19.10. Nama daleki istok doista je izložen velikim prirodnim izazovima i stradanjima: Pakistan, dijelovi Indije, Bangladeš, Kina, Mongolija, Filipini, Bankok, Koreja pa i Japan.

Pojašnjenja i sugestije za razdoblje od 20. 8. do 12. 9.

Međuljudski odnosi trpe napetosti i nesporazume. U ovom razdoblju prije ćete dobiti neku dezinformaciju nego informaciju ili će pak ta informacija doći prekasno. Imati ćete osjećaj da je svagdje nekakva gužva, pa budite spremni na čekanje u redovima. Tih dana i sam promet se odvija sporije, gužve su veće, više je prometnih nezgoda i vožnji suprotnim prometnim trakom, češći su kvarovi prometne signalizacije.

Nemojte se čuditi ni uzrujavati zbog problema s bankomatima, svim vrstama kartica, padovima računalnih sustava su izgledni, problemi sa fiksnom i mobilnom telefonijom. Češće će padati računalni sustavi. Pazite gdje ostavljate stvari jer se lako mogu zametnuti, izgubiti, a i češća su njihova otuđenja. Ukoliko ste u mogućnosti, pokušajte izbjeći sklapanje novih poslova, kao i potpisivanje važnih pravnih dokumenata.

Ukoliko nikako niste u mogućnosti izbjeći potpisivanje, pažljivo pročitajte svaki detalj ispisan onim najsitnijim slovima jer je velika vjerojatnost da nećete uočiti svaku pojedinost. Mada i nakon toga velika je vjerojatnost revizije istoga.

Razdoblje je vrlo dobro za dovršavanje poslova i odluka koje ste ranije započeli, a još uvijek ih niste priveli kraju. Ovo razdoblje je jako povoljno za susrete s nekim ljudima koje niste jako dugo vidjeli bilo da se radi o osobama vezanim uz prijateljstvo ili ljubav.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

registracija
30/6/10

petrus7, 06.09.10. 15:33

daj ne seri. Kad pada vlada, ti nama reci!?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika