23.08.2010. / 12:05

Autor: Extra

4. riječke stepenice 27. kolovoza pored Grand hotela Bonavia

Već četvrtu godinu Riječke stepenice organizira bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Delač Đolo, koja je uspjela spojiti renomirane dizajnere, ponajbolje domaće manekene i manekenke te brojne poznate osobe koje na Riječkim stepenicama nastupaju u ulozi zaštitnih lica pojedinih modnih kuća

Ivana Delač ĐoloIvana Delač ĐoloSmještene u samom centru Rijeke, stepenice Grand Hotela Bonavia jedna su od najpoznatijih vizura tog grada, ali i mjesto održavanja modne manifestacije Riječke stepenice, najvećeg modnog događaja u Primorsko-goranskoj županiji. Već četvrtu godinu Riječke stepenice organizira bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Delač Đolo, koja je uspjela spojiti renomirane dizajnere, ponajbolje domaće manekene i manekenke te brojne poznate osobe koje na Riječkim stepenicama nastupaju u ulozi zaštitnih lica pojedinih modnih kuća.

"Ovogodišnje, četvrte po redu Riječke stepenice održat će se u petak, 27. kolovoza, u 20 sati na dobro poznatom mjestu, stepenicama Grand Hotela Bonavia. Ulaz na reviju je slobodan za sve, a posjetitelji će imati priliku razgledati najnovije modele iz aktualne kolekcije za jesen/zimu. Konkretno, svoje će kolekcije pokazati modne kuće Gena, RIO, Kotka, Bateks, Futura Nova, Vesna Sposa, Lady M te dizajneri Milena Kapetanović-Peperoncina design, Marijana Hero, Valentina Vlah i Eni Surijan, dok će se novim kolekcijama modnih dodataka predstaviti Optika Ghetadus i Modni nakit Iva", najavila je Ivana Delač Đolo.

Program će voditi Robert Ferlin, a reviju će nositi poznati hrvatski manekeni i manekenke, među kojima su Jelena Glišić, Sarah Ćosić, Aleksandra Grdić, Maja Cvjetković, Dvina Meler i Stephany Hohnjec, Iva Šarić, Vedrana Linardić, aktualni Mister Hrvatske Radovan Stošić te bivši misteri Bruno Orešković, Dino Bubičić i Bojan Milohanović. Za frizure modela pobrinut će se frizerski studio Perman Experience, dok je za šminku zadužena vizažistica Paola Peček koja će koristiti kozmetiku Calvin Klein.

Kao i svake godine, Ivana Delač Đolo na Riječke stepenice dovodi i mnoštvo poznatih osoba iz javnog života, a neki od njih modnom će pistom prošetati i u ulozi manekena. "Uz voditelja Roberta Ferlina, nove modele nosit će još i Alen Macinić, Davor Garić, Mario Lipovšek, Davor Jurkotić, Boris Kosmač, Neno Pavinčić, Uršula Tolj, Karin Kuljanić, Danijela Gračan, Barbara Štrbac te Antonela Malis, dok u VIP loži očekujemo i druge poznate goste", zaključila je Ivana Delač Đolo i pozvala ljubitelje mode da se u petak zapute u Rijeku po inspiraciju za novu modnu sezonu.

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

registracija
12/12/09

maryspirk, 24.08.10. 07:55

Ne stepenice, nismo u Nišu ... STUBE, ŠTENGE ...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika