27.08.2010. / 10:23

Autor: Andrea Belin

Predomislila se: Vlatka Pokos povukla tužbu protiv Lambaše

Voditeljica i negdašnja pjevačica je povukla tužbu protiv Lambaše koju je podnijela iz razloga što ju je glumica nekoliko puta javno optužila da je svojedobno zlostavljala Dikanovu maloljetnu kćer

Vlatka PokosVlatka PokosČini se da je sapunica u kojoj su glavni akteri Josip Radeljak, Dolores Lambaša i Vlatka Pokos napokon završila.

Kako prenosi 24 sata, voditeljica i negdašnja pjevačica je povukla tužbu protiv Dolores Lambaše, koju je podnijela iz razloga što ju je glumica nekoliko puta javno optužila da je svojedobno zlostavljala maloljetnu kćer Ene Begović i Josipa Radeljaka.

'S takvim ljudima ne želim imati posla i zato sam povukla tužbu', prokomentirala je Pokos za 24 sata i dodala kako je uistinu umorna od neprestanog navlačenja po sudovima.

Doduše, Lambaša se nije niti pojavila na zakazanom ročištu, a odvjetnik Vlatke Pokos, Krešimir Mateković je u njezino ime samo povukao tužbu.

Vezane vijesti

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

Josip Radeljak - Dikan našao se na udaru Općinskog državnog odvjetništva iz Splita i to zbog sumnje da je krivotvorio ispravu. Kako donosi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika