27.08.2010. / 14:01

Autor: Nacionalova redakcija

Dolores Lambaša i Josip Radeljak pred prekidom?

S obzirom Dikana tijekom i nakon incidenta nije bilo u Lambašinoj blizini, krenule su glasine da glumici u ljubavnom životu ne ide baš najbolje

Dolores Lambaša i Josip RadeljakDolores Lambaša i Josip RadeljakOsamnaestogodišnji mladić koji je u noći sa srijede na četvrtak na supetarskoj rivi nasrnuo na glumicu Dolores Lambašu, u petak ujutro je obavio razgovor kod istražnog suca i nakon toga je pušten kući.

S obzirom Dikana tijekom i nakon incidenta nije bilo u Lambašinoj blizini, a većinu vremena je navodno provodila sama i tijekom zajedničkog ljetovanja, krenula su nagađanja kako glumici u ljubavnom životu ne ide baš najbolje.

Kako su za Slobodnu Dalmaciju potvrdili očevidci, nakon incidenta Lambaša se uputila prema baru 'Benny's' u kojem je prilično neraspoložena cijelo vrijeme tipkala na mobitel. Bolje volje navodno nije bila niti na nedavnoj proslavi godišnjice veze.

Za razliku od prošlog ljeta, kada su svaki trenutak provodili zajedno, ove godine je Dikan, tvrde mještani Supetra, jutarnju kavu većinom ispijao u društvu prijatelja. Jesu li Dikan i Dolores Lambaša uistinu pred prekidom, tek ćemo saznati.

Vezane vijesti

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

Josip Radeljak - Dikan našao se na udaru Općinskog državnog odvjetništva iz Splita i to zbog sumnje da je krivotvorio ispravu. Kako donosi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika