30.08.2010. / 07:00

Autor: Extra

Ivana Paris i Dino Bubičić: U iščekivanju malog manekena

Bivša Miss Universe Hrvatske pokazala je trudnički trbuščić u šetnji s budućim suprugom, nekadašnjim Misterom Hrvatske; njihov sin, kojeg zovu mali Bubi, trebao bi se roditi krajem godine, a već prije rođenja postao je zaštitno lice jedne modne marke

Ivana Paris i Dino BubičićIvana Paris i Dino BubičićDino Bubičić, nekadašnji Mister Hrvatske, i njegova zaručnica Ivana Paris, bivša Miss Universe, krajem godine postat će roditelji dječaka koji je i prije svog rođenja postao zaštitno lice jedne modne marke.

Baš poput svog oca Dina, i dječak kojeg u modnim krugovima već nazivaju nadimkom Mali Bubi bit će zaštitno lice marke Fox. Buduće roditelje Extrin je fotograf snimio na zagrebačkoj Savici, a na tim se fotografijama prvi put vidi i trudnički trbuščić 27-godišnje Ivane Paris.

Kako doznajemo, par se u Zagrebu zadržao kratko, budući da su već istoga dana putovali u Trogir na Fashion Party. Riječ je o modnom događanju koje se održavalo u trogirskom klubu Padre i koje je vodila Ivana Paris, dok je njezin zaručnik nosio reviju.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Savršen početak 2011.-e: Ivana Paris i Dino Bubičić postali roditelji

Savršen početak 2011.-e: Ivana Paris i Dino Bubičić postali roditelji

Bivši Mister Hrvatske Dino Bubičić te nekadašnja Miss Universe Hrvatske Ivana Paris postali su roditelji. Kako piše Večernji list, Ivana Paris je u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika