30.08.2010. / 07:00

Autor: Extra

Jelena Rozga: Chanel za 33. rođendan

Splitska pjevačica krajem kolovoza okupila je obitelj i najbliže prijatelje te s prijateljicom Anom Čagalj, suprugom pjevača Joška Čagalja Joleta, u jednom restoranu u Podstrani pokraj Splita organizirala rođendansku proslavu

Jelena RozgaJelena RozgaSplitska pjevačica Jelena Rozga krajem kolovoza imala je razloga za slavlje. Naime, 23. kolovoza u rodnom je gradu proslavila 33. rođendan i tim povodom okupila najbliže prijatelje i obitelj.

No, Jelena Rozga nije slavila sama. Budući da je samo dva dana kasnije rođendan imala i supruga pjevača Joška Čagalja Joleta, Ana Čagalj, dvije Splićanke i prijateljice odlučile su se za zajedničku proslavu u restoranu Luda braća koji se nalazi u Podstrani pokraj Splita.

Torta za slavljenice bila je napravljena u obliku popularne Chanel torbice, a prisutne su začudile svjećice na njoj. Naime, na torti su se nalazile dvije svjećice koje su predstavljale brojku 62, a slavljenice su potom prisutnima objasnile da je to zajednički zbroj godina - Jeleninih 33 te Aninih 29.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Video: Bare pjevao Rozginu 'Bižuteriju'

Video: Bare pjevao Rozginu 'Bižuteriju'

Poznati rocker i pjevač benda Majke, Goran Bare, gostovao je u Jutarnjem showu radija Antena Zagreb u kojoj je najavio prvi u nizu koncerata… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika