31.08.2010. / 11:25

Autor: Nacionalova redakcija

Mario Mlinarić ponudio Sonji Kovač Plan B: Putovanje oko svijeta u rikši

Guinessov rekorder i glumica nisu željeli riskirati te su prije finalne odluke o odlasku na put oko svijeta svoj Plan B odlučili testirati na zagrebačkim ulicama

Mario Mlinarić i Sonja KovačMario Mlinarić i Sonja KovačGuinessov rekorder Mario Mlinarić ne miruje niti trenutka te je pred sebe postavio novi izazov. No, ovog puta guranje automobila vlastitom snagom nije dolazilo u obzir ali njegov Plan B se pokazao kao pun pogodak.

Naime, svojoj prijateljici Sonji Kovač, pomalo tužnoj sto su njezine avanture po Jadranskoj obali završile, predložio je Plan B ponudivši joj put oko svijeta u rikši koju je posudio od prijatelja. No, i Mario i Sonja nisu željeli riskirati te su prije finalne odluke o odlasku na put oko svijeta svoj Plan B odlučili testirati na zagrebačkim ulicama.

Nagovoriti vrckastu Sonju na Marijev i više nego otkačen Plan B i nije bio neki problem s obzirom da je Sonja sklona avanturama. Sonji se svidjela vožnja te je pristavši na put oko svijeta i sama smislila svoj Plan B – prije putovanja Marijeva rikša odlično će joj poslužiti da obiđe zagrebačke trgovine u potrazi za stvarima potrebnim za putovanje oko svijeta. A da njih Plan B nije ostavio ravnodušne niti slučajne prolaznike dokazali su njihovi oduševljeni i zavidni pogledi na ulicama grada.

'Uistinu se nismo nadali ovakovoj zabavi već u ovoj testnoj fazi', iznenađeno su komentirali Sonja i Mario: 'Naš Plan B je bio vidjeti da li će ova avantura biti izvediva ukoliko se stvarno odlučimo na tako velik izazov. Građani su nam dali potporu, a na nama je da odlučimo'.

Kako bi približili Plan B sugrađanima Mario i Sonja su pokrenuli i posebnu Plan B facebook stranicu s mogućnošću prijava ali i prijedloga za neke od narednih zabava. A možda upravo netko od njihovih fanova krene I na put oko svijeta s njima.

Vezane vijesti

Mario Mlinarić više nije slobodan: Ljubi poduzetnicu Bojanu Kennedy

Mario Mlinarić više nije slobodan: Ljubi poduzetnicu Bojanu Kennedy

Nakon što je oborio Guinnessov rekord u guranju automobila, Mariju Mlinariću je i u ljubavnom životu krenulo na bolje. Naime, svestrani Mlinarić više… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika