31.08.2010. / 20:26

Autor: Ana Smrečki

Tajni sastanak u Banskim dvorima: Premijerka Kosor ugostila predsjednika Josipovića

Predsjednik Josipović stigao je u posljepodnevnim satima na Markov trg. Premijerka Kosor ugostila ga je u Banskim dvorima, a izjava za novinare nije bilo

Premijerka Kosor i predsjednik Josipović

Photo: Vlada.hrPremijerka Kosor i predsjednik Josipović Photo: Vlada.hrPredsjednik Josipović stigao je u posljepodnevnim satima na Markov trg. Premijerka Kosor ugostila g je u Banskim dvorima, a izjava za novinare nije bilo. Iz vladina ureda za odnose javnošću tek je nakon sastanka poslano šturo priopćenje.

«U Banskim dvorima danas je održan radni sastanak predsjednika Josipovića i premijerke Kosor. Razgovarali su o aktualnim pitanjima i to u okviru redovitih konzultacija», stoji u kratkom priopćenju koje je poslano medijima.

Predsjednik Josipović stigao je u posljepodnevnim satima na Markov trg. Premijerka Kosor ugostila ga je u Banskim dvorima, a izjava za novinare nije bilo. Iz vladina ureda za odnose javnošću tek je nakon sastanka poslano šturo priopćenje.

Idila između premijerke i predsjednika

«U Banskim dvorima danas je održan radni sastanak predsjednika Josipovića i premijerke Kosor. Razgovarali su o aktualnim pitanjima i to u okviru redovitih konzultacija», stoji u kratkom priopćenju koje je poslano medijima.

Tema za razgovor je bezbroj, od najnovijeg rebalansa proračuna, parlamentarnih izbora koji su sve bliže, pa do presude hrvatskim generalima Gotovini, Čermaku i Markaču koja se očekuje krajem godine.

Bliži se i rujansko zasjedanje Glavne skupštine UN-a u New Yorku. Ove godine Hrvatsku predstavlja premijerka Kosor, a iduće predsjednik Josipović. Ipak, početak zasjedanja odradit će predsjednik Josipović koji će se sastati s američkim predsjednikom Obamom.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

registracija
30/8/10

DarkoUSA, 01.09.10. 01:18

I sta su radili TAJNO


registracija
8/8/09

tovar62, 01.09.10. 10:24

Dogovarali kako oslobodit generale,,,,,,ili im natovarit jos koju godinu


registracija
30/6/10

petrus7, 01.09.10. 10:45

Vidi tovar62 malo pljuje po svojoj Jaci. Da se nije nešto loše dogodilo Tovare? Ti tvoji KRADEZEOVCI su predali Gotovinu i sve naše generale. Nemoj da im više pomažu!!! Govna KRADEZEOVSKA, Jedva čekam izbore!!!


registracija
11/1/10

fluid, 01.09.10. 22:53

Predsjednik sa razlogom"ne talasa".Nije vrijeme jer sada to nebi bilo dobro za Hrvatsku.Pred ulazak u EU nebi bilo produktivno da se njih dvoje ne slažu.Dobro bi to bilo i inače da Premijerka i njena stranka nema tako tešku hipoteku iz prošlosti.No ovako sve je u sjeni teškog zločina-ratnog profiterstva u kojemu je Premijerka dobrano sudjelovala(pasivno ili aktivno svejedno je.Držala je lojtre.Dovoljno).Kada se stvari oko ulaska HR u EU slegnu,mislim da će odnosi biti manje idilični.A to ćže i biti ok.Jer ova idila ide na ruku nesposobnoj vladi da pokrene zemlju.A to nam je najpotrebnije.Bit će tada ršomora u vrhu.Živi bili pa vidjeli.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika