01.09.2010. / 11:53

Autor: Andrea Belin

Sergej Trifunović: S Kristinom Sajko nisam u kontaktu već 3 godine

Srpski glumac je demantirao da je ponovno u vezi sa zagrebačkom manekenkom koja već godinama živi u Los Angelesu. Fotografije koja se ovih dana pojavila u medijima kao 'dokaz' njihove obnovljene ljubavi, stara je više od tri godine

Sergej TrifunovićSergej TrifunovićNakon što su se mediji raspisali da je hrvatska manekenka Kristina Sajko ponovno u vezi s Sergejem Trifunovićem, srpski glumac odlučio je demantirati takve navode.

Kako je kazao za Gloriju, on i menekenka nisu u kontaktu više od tri godine, a fotografije koja se ovih dana pojavila u medijima kao 'dokaz' njihove obnovljene ljubavi, stara je isto toliko.

Kristina Sajko već godinama živi u Los Angelesu, a Trifunović se u Beograd vratio prije više od godinu dana.

Ona je nedavno pobijedila u TV showu "Models of the Runway" na američkoj televiziji Lifetime čija je voditeljica supermodel Heidi Klum.

Zagrepčanka koja je doduše, od početka slovila kao favoritkinja, osvojila je novčanu nagradu u iznosu od 25.000 dolara i snimanje za američki časopis Marie Claire.

Vezane vijesti

Sergej Trifunović se potukao zbog djevojke?

Sergej Trifunović se potukao zbog djevojke?

Srpski glumac Sergej Trifunović bio je sudionik tučnjave u kafiću u Novom Sadu. Razlog tučnjave je navodno udvaranje djevojci vlasnika kafića Nemanje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika