01.09.2010. / 22:00

Autor: Ana Smrečki

Pad podrške HDZ-ovih birača ne brine Vladu: Ne vidimo pesimizam u našim redovima

Za potpredsjednika Vlade Darka Milinovića nema dvojbe. Pesimizam kod HDZ-ovaca nije vidio, pa ga ne želi ni komentirati

Milinović pesimizam kod HDZ-ovaca nije vidioMilinović pesimizam kod HDZ-ovaca nije vidioUsusret parlamentarnim izborima, popularnost aktualne Vlade na čelu s premijerkom Kosor drastično pada. Čak 70 posto birača misli da zemlja ide u krivom smjeru, pokazuje to istraživanje CRO barometra, povedeno za Novu TV. Pesimistični su i HDZ-ovi birači, budući da čak 60 posto njih misli da zemlja ide u krivom smjeru.

No, za potpredsjednika Vlade Darka Milinovića nema dvojbe. Pesimizam kod HDZ-ovaca nije vidio, pa ga ne želi ni komentirati. HSS s druge strane, koji također gubi podršku svojih birača, ima razumijevanja za aktualnu situaciju. Ipak, nije im jasno kako njihovi birači nisu prepoznali napore HSS-a kada je u pitanju rebalans proračuna.

Očito 600 milijuna kuna više za poljoprivredu HSS-ove birače ne impresionira. Poručuju da će se trendovi okrenuti polovicom iduće godine, pa ljudi neće više biti pesimistični. Svjesni su da su izbori blizu, no misle da imaju dovoljno vremena da se optimizam vrati u njihove redove.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 01.09.10. 22:55

Ma vi u vladi ni šumu od drveta nevidite.Odmacite se malo.Ali ne od naroda,kako to tako revnosno činite,nego od tog stabla.I evo šume.Jasno?Ne vama sigurno nije.Beskorpuloznost vas čini slijepima.Bog vas blagoslovio.


registracija
30/6/10

petrus7, 02.09.10. 08:19

Ma jedva čekam izbore. Još kad se Bandinjo uključi u utrku opet će vam uzeti sve glasove iz Bosne. Ja stalno ponavljam, ovo će vam biti najgori poraz u povijesti KRADEZEOVCI, da se više nikad nećete oporaviti od njega.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika