02.09.2010. / 19:49

Autor: Ana Smrečki

Tragedija u Bjelovaru: 26-godišnjak se raznio ručnom bombom u obiteljskoj kući

Oženio se prije godinu dana, sa suprugom je uredio gornji kat obiteljske kuće, a dobio je i dijete. Što je nagnalo ovog mladog čovjeka da si okonča život, trebalo bi se utvrditi očevidom

Photo:

Damir Spehar/PIXSELLPhoto: Damir Spehar/PIXSELLJoš jedno samoubojstvo. Ovoga puta u Bjelovaru. U obiteljskoj kući, 26-godišnji mladić raznio se ručnom bombom, potvrdila je policija. Tragedija se dogodila oko podneva u dvorištu, a motivi nisu poznati. Za sobom je ostavio ženu i jednogodišnju bebu. Preminuo je na licu mjesta, od posljedica ozljeda koje mu je prouzročila eksplozija.

Susjedi su u šoku, za mladića imaju samo riječi hvale, a sjećaju ga se kao mirnog i dobrog dečka. Navodno je bio u svađi s roditeljima, a u zadnje vrijeme je izgledao pomalo depresivno. Inače je bio vedar i nasmija, uvijek je pristojno pozdravljao, a znaju i da je bio pošten.

Radio je kao vozač kamiona za jednu firmu, ali je zbog ozlijede na radu posljednjih dana bio na bolovanju. Baš je prije samoubojstva išao u posjet liječniku, ali si je na povratku kući odlučio oduzeti život. Oženio se prije godinu dana, sa suprugom je uredio gornji kat obiteljske kuće, a dobio je i dijete. Što je nagnalo ovog mladog čovjeka da si okonča život, trebalo bi se utvrditi očevidom.

Vezane vijesti

Deaktivirana bomba od 250 kg u Sjevernoj Irskoj

Deaktivirana bomba od 250 kg u Sjevernoj Irskoj

Deaktivirana je bomba teška 250 kg pronađena u ostavljenom kombiju na jugoistoku Sjeverne Irske, objavila je u subotu policija koja je pronašla i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika