06.09.2010. / 07:00

Autor: Extra

Upoznajte Zvjezdanu Baričević: Ona je majka Mlikotine kćeri

Otkrivamo tko je žena koja je glumcu Vedranu Mlikoti rodila kćer - riječ je o 47-godišnjoj Zvjezdani Baričević, magistri farmacije podrijetlom iz Slavonije a prve fotografije njihove malene L. dokazuju da djevojčica neobično nalikuje svom tati

Zvjezdana Baričević s kćeriZvjezdana Baričević s kćeriBivša djevojka Vedrana Mlikote s kojom ovaj glumac ima petogodišnju kći za koju donedavno, sve dok Extra prije dva mjeseca nije o tome donijela ekskluzivnu priču, nisu znali ni njegovi bliski prijatelji 47-godišnja je Zvjezdana Baričević, magistrica farmacije.

Nju i njezinu kćerkicu L. fotograf Extre snimio je u blizini njihova stana u Zagrebu.

Djevojčica izgledom silno podsjeća na svog poznatog tatu. Zvjezdana Baričević je magistra farmacije. Jedno je vrijeme u zagrebačkom naselju Borongaj bila i vlasnica svoje privatne ljekarne.

Rođena je u Nuštru, gdje su njezini roditelji imali pilanu koju su naknadno prodali za 2 milijuna Eura. Evidentno je kako potječe iz dobrostojeće obitelji. Priča se kako Vedran Mlikota nikada nije vidio svoju kći, ali i da redovito uplaćuje alimentaciju.

Ostatak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Poduzetnik Davor Bienenfeld i njegova supruga Anna Lenna za tri i pol mjeseca postati će roditelji. "Oduševljeni smo. Sve je u najboljem redu i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika