09.09.2010. / 11:15

Autor: Nacionalova redakcija

Dolores Lambaša već mjesecima odlazi psihijatru

Djevojka Josipa Radeljaka je progovorila o napadu mladića na supetarskoj rivi, a osim o tom nemilom događaju priznala je kako već neko vrijeme posjećuje psihijatra

Dolores LambašaDolores LambašaDva tjedna nakon napada 18-godišnjeg mladića na supetarskoj rivi, glumica Dolores Lambaša odlučila je ispričati što se zapravo dogodilo te noći.

Doduše, njezina priča nije puno drugačija od one koju su medijima ispričale osobe koje su se u tom nemilom trenutku zatekle na supetarskoj rivi.

'Šetala sam po rivi ispred svoje kuće i nije bio potpuni mrak. Mladiću koji me napao se nisam uspjela otrgnuti jer je bio pod utjecajem dviju vrsta droga i alkohola i bio je izrazito agresivan. Napao me toliko naglo i divlje', objašnjavala je djevojka Josipa Radeljaka koji joj te večeri nije pravio društvo.

U nastavku je priznala da od tog 26. kolovoza ima čudne promjene raspoloženja. No, na njezino zdravstveno stanje, tvrdi Lambaša, utjecali su i neki prijašnji događaji pa se za kraj požalila kako već neko vrijeme odlazi psihijatru.

Vezane vijesti

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

Josip Radeljak - Dikan našao se na udaru Općinskog državnog odvjetništva iz Splita i to zbog sumnje da je krivotvorio ispravu. Kako donosi… Više

Komentari

registracija
25/12/09

trta333, 10.09.10. 08:18

Kako i ne bi kod psihijatra.Ona mlada i pohotna,a on mator i nemoćan.Treba tu vatru ugasiti.Ovo mi liči na onaj fazon kad Fata nije mogla da ostane u blagoslovenom sa svojim Mujom,pa odluče da odu kod ljekara.Ljekar vidi Fatu mladu,zgodnu i pohotnu,pa "obavi "posao u ordinaciji i potom izadje i predloži Muji da Fata mora doći još dva puta na pregled ,da bi bilo sigurnije.Posle trećeg dolaska Fatina,po završenom pregledu Muji se Fata učini nekako živahnija,pa upita doktora čime on to pomaže Fati.Doktor mu objasni da su u pitanju terapija sa Hofmanovim kapima.Nato Mujo pogleda i primeti da je dokrotu otkoščan šlic,pa reče:"Zakopčaj se doktore da se Hofman ne prehladi". Čini mi se da i ova mladica ide na terapiju sa Hofmanovim kapima,ali kod "izabranog" i"moćnijeg" psihijatra.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika