12.09.2010. / 09:09

Autor: Andrea Belin

Malina i Josip Šelendić se vjenčali u crkvi

Na vječnu ljubav manekenka i poduzetnik zakleli su se u crkvi u crkvi Majke Božje Remetske. Svoju sreću su s prijateljima i obitelji proslavili na raskošnoj zabavi u Golf & Country Clubu što je mladence navodno koštalo dva milijuna kuna

Malina Grahek; Robert Anić/PIXSELLMalina Grahek; Robert Anić/PIXSELLDest mjeseci nakon što su izmijenili prve bračne zavjete, Malina i Josip Šelendić vjenčali su se i u crkvi.

Kako je svojedobno i pisao magazin Extra, na vječnu ljubav manekenka i poduzetnik zakleli su se u crkvi Majke Božje Remetske.

Svoju sreću su s prijateljima i obitelji proslavili na raskošnoj zabavi u Golf & Country Clubu što je mladence navodno koštalo dva milijuna kuna.

U zagrebačke Remete manekenka je stigla u prtanji zaštitara u crnom Mercedesu ukrašenom bijelim ružama, a na crkvenom vjenčanju prisustvovala je samo obitelj i najbliža rodbina.

Osim Šelendića, 11. rujan zauvijek će se urezati u sjećanje i Ani Gruici.

Manekenka je u bijeloj vjenčanici Matije Vuice izrekla sudbonosno "da" bivšem bodybuilderu i poduzetniku Dijanu Jahjefendiću, a detalje s oba vjenčanja možete pročitati u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Josip Šelendić: Kraj braka s Malinom objavio na Facebooku

Josip Šelendić: Kraj braka s Malinom objavio na Facebooku

"Ako je on tako napisao, očito je tako. Znate koliko i ja", rekla nam je 23-godišnja manekenka Malina Grahek u kratkom telefonskom razgovoru. Njezin… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 12.09.10. 14:12

Kakvi primitivci!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika