13.09.2010. / 07:00

Autor: Extra

Malina Grahek i Josip Šelendić se zakleli na vječnu ljubav

Manekenka i poduzetnik,prošle su se subote još jednom zavjetovali na vječnu ljubav u crkvi Majke Božje Remetske a slavlje za 500 uzvanika održano je u Golf&Country Clubu što je mladence navodno stajalo oko 2 milijuna kuna

Malina i Josip ŠelendićMalina i Josip ŠelendićNakon što su se u studenom prošle godine, nekoliko mjeseci prije rođenja sinčića Luke, vjenčali pred matičarem, 21-godišnja Malina Grahek i 32-godišnji Josip Šelendić prošle su se subote, 11. rujna, još jednom zavjetovali na vječnu ljubav u crkvi Majke Božje Remetske.

Malina Grahek stigla je u crnom Mercedesu, a na sebi je imala raskošnu haljinu boje šampanjca te u ruci buket žutih ruža. Svuda oko nje stajali su zaštitari te nad njom držali velike crne kišobrane koji su, budući da u tim trenucima nije padala kiša, služili da brojnim okupljenim fotografima onemoguće fotografiranje mladenke.

Šelendić je također pokušao izbjeći bliceve fotoaparata tako što je ušao u crkvu na stražnja vrata, također uz pratnju tjelohranitelja. U crkvi je bio i tromjesečni Luka, sin Maline Grahek i Josipa Šelendića, kojeg su tijekom ceremonije čuvali mladenkini roditelji. Mladencima je u crkvi pjevala operna pjevačica Ivanka Boljkovac.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Josip Šelendić: Kraj braka s Malinom objavio na Facebooku

Josip Šelendić: Kraj braka s Malinom objavio na Facebooku

"Ako je on tako napisao, očito je tako. Znate koliko i ja", rekla nam je 23-godišnja manekenka Malina Grahek u kratkom telefonskom razgovoru. Njezin… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika