13.09.2010. / 07:00

Autor: Extra

Indira Vladić: Slavlje bez dečka

Pjevačica Colonije organizirala je slavlje povodom 37. rođendana, a među uzvanicima nije bio njen dečko Ivan Papić jer su se uoči slavlja posvađali, što, kako doznajemo, često čine; možda su joj zato njezini prijatelji za rođendan poželjeli - novog dečka

Indira VladićIndira VladićProšle srijede, nekoliko dana prije pravog rođendana 15. rujna, pjevačica Indira Vladić proslavila je svoj 37. rođendan u krugu prijatelja, i to u zagrebačkom klubu People’s.

Pjevačica grupe Colonia priredila je pravu feštu za svoje najbliže prijatelje, uz slavonske specijalitete i tamburaše, a svi uzvanici su joj zaželjeli istu rođendansku želju - da nađe novog muškarca u životu. Naime, iako se, nakon što se razvela od Narcisa Mujkića, Indira Vladić počela viđati s Ivanom Papićem, 36-godišnjim poduzetnikom, njihova veza nije baš stabilna pa se par često svađa i miri.

Poduzetnik nije bio ni na Indirinoj rođendanskoj zabavi, a kako doznajemo od ljudi bliskih Indiri, njih dvoje posvađali su se uoči slavlja pa se Ivan Papić zato nije pojavio u People'su. Ipak, doznajemo da se par pomirio ubrzo nakon Indirine zabave, što nimalo nije iznenadilo ni njezine ni njegove prijatelje.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Indira Vladić: Tko nije probao moje sarme, ne zna što je izgubio

Indira Vladić: Tko nije probao moje sarme, ne zna što je izgubio

Mnoge svjetske zvijezde, među kojima su se našle glumice Scarlett Johansson i Christina Hendricks, u trenutku kada izgube mobitel opravdano strahuju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika