13.09.2010. / 07:00

Autor: Extra

Matea Hohnjec: Tko financira starletu?

Nakon što su objavljene fotografije na kojima imitator Boris Kosmač ljubi njezine gole grudi, mlađa sestra manekenke Stefany Hohnjec pojavila se na rođendanu Aleksandre Grdić te joj poklonila skupocjenu haljinu, cipele i remen, a priča se i da je zavela Zorana Mamića, sportskog direktora Dinama

Matea HohnjecMatea HohnjecSve do ovog ljeta Matea Hohnjec bila je javnosti nepoznata sestra manekenke i bivše sportašice Stefany Hohnjec. Međutim, situacija se promijenila. Otkako su u srpnju objavljene fotografije na kojima imitator Boris Kosmač ljubi njezine gole grudi, 22-godišnja Matea Hohnjec medijima je sve zanimljivija, što njoj očito i godi.

Nova starleta na sceni prošlog je tjedna zaprepastila prisutne skupocjenim poklonima koje je za rođendan donijela prijateljici Aleksandri Grdić. Poklonila joj je Lanvinovu haljinu vrijednu čak 25 tisuća kuna, cipele YSL te remen priznate modne marke Bottega Veneta. Nova u nizu njezinih eskapada flert je sa sportskim direktorom Zoranom Mamićem.

EXTRA: Odakle vi odjednom u javnom životu?
- Odakle? Za mene se do sada nije znalo jer sam stanovala u Poreču, a jedno vrijeme i izvan Hrvatske. Nedavno sam se preselila u Zagreb i tako je sve počelo. Nisam se mislila javno eksponirati, ali kako su moja sestra i moja prijateljica manekenka Aleksandra Grdić dio toga svijeta, a s njima izlazim, tako sam i ja, ne svojom voljom, postala netko koga fotografiraju. U Zagreb sam došla prvenstveno zato što želim upisati privatni fakultet koji završava i moja sestra, a ne zato da bih postala poznata.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Četiri hitne promjene za spas sporta

Četiri hitne promjene za spas sporta

Najava Željka Jovanovića, novog ministra znanosti, obrazovanja i sporta, da će skorim promjenama Zakona o sportu ukloniti anomalije poput Zdravka… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 13.09.10. 10:24

A dobro je - evo još jedne mlađahne kurvi*e u Hrvata! Bravo!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika