13.09.2010. / 07:00

Autor: Extra

Jelena Bosančić i Josip Ivančić: Ljubav s Farme još traje

Iako su oboje u vrijeme trajanja showa ”Farma” tvrdili da ih veže samo prijateljstvo, bivši farmeri u vezi su već četiri mjeseca; fotografije koje je snimio Extrin fotograf pokazuju da je par sretan i zaljubljen

Josip Ivančić i Jelena BosančićJosip Ivančić i Jelena BosančićIako su za vrijeme trajanja reality showa “Farma” isticali da ih veže samo prijateljstvo, bivši farmeri, splitska manekenka Jelena Bosančić i hercegovački pjevač narodne glazbe Josip Ivančić ljubavnu su vezu započeli još tijekom snimanja showa te su danas zaljubljeniji i sretniji nego ikad.

Pokazuju to i fotografije koje je snimo Extrin fotograf, a na kojima je par zagrljen i nasmijan prošetao splitskom plažom Kaštelet.

“Lijepo nam je zajedno, uživamo i zaista se kužimo. Josip je karakterno mirniji, a ja sam malo temperamentnija pa smo se taman našli na pola puta”, kazala je kroz smijeh Jelena Bosančić.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika