13.09.2010. / 22:34

Autor: Ana Smrečki

Kraj agonije za škverane: Vlada ima rješenje za hrvatska brodogradilišta

Rješenje s Markovog trga planira se do kraja mjeseca poslati u Bruxelles

Vlada je konačno odlučila stati na kraj bolnom procesu restrukturiranjaVlada je konačno odlučila stati na kraj bolnom procesu restrukturiranjaČini se da se bliži kraj dugogodišnje krize u hrvatskim brodogradilištima. Vlada je konačno odlučila stati na kraj bolnom procesu restrukturiranja, a HRT javlja da se za te probleme u Banskim dvorima konačno iznašlo rješenje. Pritom bi se trebalo krenuti u privatizaciju četiri od šest hrvatskih brodogradilišta, 3. maj, Brodotrogir, Brodosplit i Brodogradilište specijalnih objekata.

Neizvjesna je još sudbina Kraljevice hrvatske brodogradnje bliži se kraju, a jedino bi Uljanik mogao ostati u većinskom vlasništvu države. Rješenje s Markovog trga planira se do kraja mjeseca poslati u Bruxelles, nakon što sve pregleda Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja. Ako dobijemo zeleno svjetlo iz Bruxellesa, restrukturiranje škverova može početi.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 14.09.10. 02:11

A rješenje je...?


registracija
14/9/10

mistan, 14.09.10. 08:35

A jesi lud da oni sad kazu koje je rjesenje di je onda iznenadenje kad ne uspije po 100-ti put :)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika