14.09.2010. / 15:48

Autor: Hina

Louis Vuitton čuva "robu" za Božić

Vuittonovi butici česta su meta turista, a naročito su popularna među Japancima, Kinezima i Rusima. Njima su Vuittonove kožne torbice jeftinije u Parizu nego u Tokiju, Pekingu ili Moskvi

Francuska modna kuća Louis Vuitton, specijalizirana za luksuzne kožne proizvode, skratila je za jedan sat radno vrijeme svojih pariških butika kako bi sačuvala zalihe do Božića.

Središnja prodavaonica Louisa Vuittona na Elizejskim poljanama i dva 'outlet' dućana u aveniji Montaigne i na trgu Saint-Germainu do 1. prosinca će tako raditi do 18, a ne do 19 sati.

"Zatvaramo u šest umjesto u sedam kako bi obnovili zalihe prije početka božićne sezone", rekao je jedan od prodavača.

Vuittonovi butici česta su meta turista, a naročito su popularna među Japancima, Kinezima i Rusima. Njima su Vuittonove kožne torbice jeftinije u Parizu nego u Tokiju, Pekingu ili Moskvi.

Louis Vuitton ima 11 ateljea ili radionica u Francuskoj, a trenutačno na jugu zemlje gradi dvanaestu. Bit će operativna u drugom dijelu sljedeće godine i zapošljavati 200 ljudi.

Vezane vijesti

U zračnoj luci ukradeno 10 paleta Vuittonovih proizvoda

U zračnoj luci ukradeno 10 paleta Vuittonovih proizvoda

Desetak paleta luksuznih proizvoda tvrtke Louis Vuitton ukradeno je u pariškoj zračnoj luci Roissy-Charles de Gaulle u noći s četvrtka na petak,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika