14.09.2010. / 22:03

Autor: Ana Smrečki

Čistka u Holdingu: Odlazi 11 direktora, među kojima i najuspješniji Mate Kraljević

S čelnih pozicija odlazi 11 direktora, a najveće iznenađenje je smjena direktora Zagrebparkinga Mate Kraljevića, piše Jutarnji list. Čovjek je to koji godinama ostvaruje najbolje poslovne rezultate u Holdingu

Mate Kraljević godinama ostvaruje najbolje poslovne rezultate u HoldinguMate Kraljević godinama ostvaruje najbolje poslovne rezultate u HoldinguOno o čemu se spekuliralo nekoliko mjeseci postalo je i službeno. Čelnik Zagrebačkog holdinga Ivo Čović donio je konačnu odluku. Čini se da iz te najveće tvrtke u Hrvatskoj odlaze svi Bandićevi ljudi. S čelnih pozicija odlazi 11 direktora, a najveće iznenađenje je smjena direktora Zagrebparkinga Mate Kraljevića, piše Jutarnji list. Čovjek je to koji godinama ostvaruje najbolje poslovne rezultate u Holdingu.

Osim milijuna koje je godišnje znao uprihoditi u gradsku blagajnu, o Kraljeviću se vrlo često govorilo kao stručnom i sposobnom kadru. Mnogi politički moćnici tražili su njegovu smjenu, a nakon afere oko ilegalne prodaje parkirnih karata, Čović je popustio pritiscima, te je 'konačno dobio materijala' za smjenu prvog čovjeka Zagrebparkinga. Imena novih direktora gradskih poduzeća trebala bi biti poznata krajem ovog mjeseca.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 15.09.10. 09:02

"Mate Kraljević godinama ostvaruje najbolje poslovne rezultate u Holdingu" - je i ja znam takvih s "najboljim rezultatima" - recimo: Al Capone, Kutle, Nadan Vidošević, Hitler, Staljin, Musolini, Buš, Sanader, Polančec, Mravak, Čermak, Žužul i tzd i td.
A na isti je način (način drumskog razbojnika) posloval i Čaruga, a danas Mamić, Bandić itd itd..
Sve su to dečki sa "sjajnim poslovnim rezultatima" - dao Bog da gore u paklu vječno!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika