14.09.2010. / 23:54

Autor: Ana Smrečki

Polančec zaprijetio Kosorici: Otkrit ću sve što znam ako me pošaljete u zatvor

Premijerka Kosor navodno je primila bivšeg kolegu iz Vlade i HDZ-a u stranačkim prostorijama. Polančec je navodno prije desetak dana razgovarao i s vodećim ljudima vladajuće stranke Lukom Bebićem i Vladimirom Šeksom

Kada se sastanak održao i koliko je trajao nije poznato, ali se čini da Polančec nije razgovarao samo s premijerkom KosorKada se sastanak održao i koliko je trajao nije poznato, ali se čini da Polančec nije razgovarao samo s premijerkom KosorEmotivno svjedočenje Damira Polančeca pred saborskim povjerenstvom za privatizaciju INA-e poklopilo se neočekivanim sastankom u središnjici HDZ-a. Kako piše Večernji list, premijerka Kosor primila je bivšeg kolegu iz Vlade i HDZ-a u stranačkim prostorijama. Polančec je premijerki navodno zaprijetio da će otkriti sve što zna ako ga se pošalje u zatvor.

U HDZ-u nema službenih izjava na ovu temu. Da se sastanak održao nije ni potvrdio ni demantirao Polančecom odvjetnik Anto Nobilo. Čuo je glasine da su se Kosor i Polančec sastali u središnjici HDZ-a, no poručuje da se ne želi miješati, odnosno da se drži optužnice i kaznenog postupka.

Kada se sastanak održao i koliko je trajao nije poznato, ali se čini da Polančec nije razgovarao samo s premijerkom Kosor. Naime, kako javlja Nova TV, bivši potpredsjednik Vlade prije desetak dana razgovarao je i s vodećim ljudima vladajuće stranke Lukom Bebićem i Vladimirom Šeksom.

Očito da Polančec ima jako puno toga za reći, pa se u cijeli slučaj uključilo i Državno odvjetništvo, koje će ovih dana navodno zatražiti iskaze Damira Polančeca i Tomislava Dragičevića, nakon čega se ide u otvaranje istrage. Jedno od pitanja je i ono zašto INA nije državi platila preko dvije milijarde poreza i doprinosa, odnosno tko je donio takvu odluku.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 15.09.10. 00:24

Postaje zanimljivo, šteta što će HDZ opet u 2011-oj dobiti izbore :))


registracija
30/8/10

DarkoUSA, 15.09.10. 00:50

Zato se i bore za vlast jer ako dodju drugi valja im svima pakovati kofere pa za Ivom


registracija
8/7/09

bankar, 15.09.10. 02:03

http://www.youtube.com/watch?v=CXyfEEWzgLA


registracija
11/1/10

fluid, 15.09.10. 10:33

Kome još nije jasno da osobe koje su na vlasti imaju obavezu prema građanima Hrvatske da opravdaju dato im povjerenje na izborima?No oni se "kusuraju"između sebe.Oni su samo sebi svrha i samo sebi važni.Nema tu ni trunke obzira ni osjećaja odgovornosti prtema građanima Hrvatske koji rade i stvaraju kakvu takvu vrijednost.Koju oni krčme bez pardona.Bez vizije.Bez ikakve odgovornosti za zemlju.Polančec prijeti Kosorici!?Kakva blamaža svih onih koji su uvjereni da ova vlast postoji radi njih a ne oni radi nje.Bože sačuvaj.Ulica ljudi,ulica .Ako smo znali kako sa Srbima izaći na kraj i presjeći im imperijalističke apetite,pa i sa ovim lopovima je sistem isti.Nema mjesta za legalističko i zakonito smjenjivanje takvih jer oni su donijeli zakone kojima sebe maksimalno štite a njima se ,tim istim zakonima,nemože ništa.Čak i kada je svima jasno da su ukrali.Cijeli svijet vidi da nam je gl ava pijana od vlasti samo mi neznamo šta bi sa njima.


registracija
11/1/10

fluid, 15.09.10. 10:39

Ozakonili su nemogućnost referenduma,javnih prosvjeda,štrajkova,pristupa određenim površiunama gdje oni stoluju.Sve po zakonu oko mogućnosti da se direktnim pritiskom utiče nanjihove nebulozne odluke i zakone.Ali kada nastupaju u odbrani svojih gluposti,tada rade striktno po zakonu.A ti zakoni su protiv svake logike i zdrave pameti.Jadno Hrvati jadno.U boj u boj za narod svoj ali sada protiv unutarnjeg neprijatelja koji je već debelo odveo ovu zemlju na rub propasti.Oni će ostati plutati ali mi ćemo skroz potonuti.Bez mogućnosti da se izvučemo iduće stoljeće iz gliba koji nam je Tuđmanova doktrina namijenila a ovi je sprovode tako revno.


registracija
28/2/08

lepiaf, 15.09.10. 10:56

mene su ganule rumenkove suze...sto cu kada sam emotivac, :)


registracija
9/5/10

lolobrigita, 15.09.10. 12:21

fluid,sve pametno.Neka institucije ulice rade svoj posao,kad već neće državne.Kad već spominjem državne, pada mi na pamet Bajić pa mi dođe teško.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 15.09.10. 12:23

Jedno se mora i Polančecu priznati.Jedini je koji je znao što mu je činiti kad su stigle sumnje u njega. Dao je ostavku.Ovi ostali ni da čuju.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika