15.09.2010. / 14:35

Autor: Hina

Bivši državni tajnik za promet Dražen Breglec član Uprave City Ex-a

Breglec je prije dolaska u tu tvrtku više od šest godina, od ožujka 2004. do svibnja ove godine, proveo u državnoj administraciji na dužnosti državnog tajnika u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture, podsjeća se u priopćenju

Dražen BreglecDražen BreglecDražen Breglec imenovan je novim članom Uprave City Ex, kurirske tvrtke na hrvatskom tržištu, a bit će odgovoran za razvoj poslovanja te tvrtke, što uključuje razvoj novih usluga, poslovanja na drugim tržištima u regiji te novih srodnih poslova, izvijestili su danas iz City Ex-a.

Breglec je prije dolaska u tu tvrtku više od šest godina, od ožujka 2004. do svibnja ove godine, proveo u državnoj administraciji na dužnosti državnog tajnika u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture, podsjeća se u priopćenju.

"Kao državni tajnik nadležan za područje prometa kreirao je, realizirao i nadzirao ključne procese na području cestovnog, zračnog, željezničkog i intermodalnog prometa te pošte i elektroničke komunikacije. Među projektima kojima je kao državni tajnik dao značajan doprinos su, uz ostalo, proces liberalizacije telekomunikacijskog tržišta, ustroj regulatora za poštu i elektroničke komunikacije, te restrukturiranje i priprema za liberalizaciju poštanskog sektora", navodi se u priopćenju.

Breglec je profesionalnu karijeru počeo u slovenskoj tvrtki Nafta-Lendava, radio je potom i u MTČ Čakovec, a bio je i gradonačelnik Murskog Središća u dva mandata, od 1997. do 2003. godine.

Vezane vijesti

Tko bi mogao preuzeti Komadinin 'vrući krumpir'?

Tko bi mogao preuzeti Komadinin 'vrući krumpir'?

Ministar Zlatko Komadina završio je početkom tjedna u bolnici i čini se kako se neće tako skoro vratiti svojim dužnostima. Stoga ne iznenađuje da su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika