16.09.2010. / 19:59

Autor: Ana Smrečki

Polančec s popisom afera i aktera poručuje: 'Ako padnem ja, padaju svi'

Bivši potpredsjednik Vlade je aktualnoj šefici Vlade predočio taktiku svoje obrane, koja otprilike glasi - 'Ako padnem ja, padaju svi'! Polančec navodno ima popis 42 afere u kojima su sudjelovali ostali ministri aktualne Vlade

Polančec poručuje da neće šutjetiPolančec poručuje da neće šutjetiČini se da tajni sastanak premijerke Kosor i Damira Polančeca ima puno veću pozadinu, nego li je prikazana u javnosti. Bivši potpredsjednik Vlade je aktualnoj šefici Vlade predočio taktiku svoje obrane, koja otprilike glasi - 'Ako padnem ja, padaju svi'! Polančec navodno ima popis 42 afere u kojima su sudjelovali ostali ministri aktualne Vlade, javlja HRT.

Vladajući su ga u međuvremenu odlučili izbaciti iz stranačkih redova, a Polančec poručuje da neće šutjeti. Spreman je progovoriti ne promijeni li se HDZ-ova taktika prema njemu. Njegov odvjetnik Anto Nobilo smatra da su HDZ-ovci odabrali 'najslabiju kariku' koja bi se umjesto njih trebala iskupiti za sve grijehe.

Njihova taktika je čistih ruku i čista obraza na čelu Hrvatske ući u Europsku uniju, smatra Nobilo. Polančec se pak na sudu planira braniti svim raspoloživim sredstvima, pa će, kako bi dokazao nevinost u brojnim aferama koje mu se stavljaju na teret za svjedoke zvati bivšeg premijera Sanadera, aktualnu premijerku Kosor, te ostale kolege iz Vlade. Polančec, kažu upućeni nema namjeru prokazati Sanadera, pa se on svjedočenja ni ne boji.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
4/1/09

miroljubiv, 16.09.10. 21:46

42 afere ili 4200 bio bi točniji broj.


registracija
11/1/10

fluid, 16.09.10. 22:20

Kome još na ovome svijetu nije jasno da je ovo žargon naokorjelijih kriminalaca koji koriste kada zagusti?I točno ide ova retorika u najorganiziranijim bandama i organiziranim kriminalnim skupinama.Dakle koji Hrvat se još usudi glasati za HDZ a da je pri punoj svijesti ?Tko na sebe može preuzeti takav teret savjesti.Oni koji mogu a motivirani su novcem,kao hipotekom obaveze glasovanja za one koji su im to priuštili,moraju znati da rade protiv svoje djece.A da bi sada svoje guzice,doslovno, na trenutak osigurali.No kada i to presuši,ostaje samo robovsko sužnjistvo cijele nacije.U zdravlje Hrvati!


registracija
24/3/10

bagsy, 16.09.10. 22:34

problemi u cosa nostri,jer jedan odlučio propjevati


registracija
29/11/09

Ivis, 16.09.10. 23:00

Sve one koji lazu u "Saboru", na tom svetom mjestu, treba uputiti na Goli. Tada Prasci i kezmici nikada nece niti pomisliti lagati. Nadajmo se, kako ce Polancec ispijevati sve sto zna.


registracija
22/3/10

Fintic, 17.09.10. 00:13

Još uvijek nije kasno da HDZ-ovci prije raspada stranke i u budućnosti vjerovatnog kraha države nešto i zarade legalno.

Prijedlog je sljedeći:
Pod hitno referendum s pitanjem građanima: "Jeste li za to da se Kaznenim zakonom definira nagrada onome/onima koji otkriju, prijave i dokažu gospodarski kriminal na štetu državne i imovine lokalne zajednice, i to u vrijednosti 25 posto od kriminalom pričinjene protupravne koristi?"

Mislim da bi dobro omastili brk, a nama građanima i zemlji bi ostavili kakvu-takvu nadu u mogućnost spašavanja budućnosti ;-)


registracija
31/1/10

STTony, 17.09.10. 01:54

Fitnic, odlična ideja - mislim da bi se bez problema skupilo dovoljno glasova za referendum.


registracija
27/7/09

columbo, 17.09.10. 02:27

Ne bih se ja puno ufao u rumenoga (da ne govorim zasto), ali tu je Anto i srebro i zlato, koji ce lopovima doci glave... Kad vec nece Bajic.


registracija
6/10/09

pfefer, 17.09.10. 08:21

neče on ništa jer ostali ništa nisu potpisali a ni na ugovoru nema njihovih imena svaki lopove prijeti sve bum vam izdal


registracija
6/10/09

pfefer, 17.09.10. 08:23

dok si je punio kasicu prasicu je bilo dobro a sad


registracija
30/6/10

petrus7, 17.09.10. 08:32

ČMARKO jebem ti mamu glupu. Glup si i jadan. Mislim da bi svima njima popušiuo kurčinu a bjeloglavoj srpkinji lizao čmar nakon sranja. Jebem ti sve živo lopovsko, glupo i nepismeno!!! Crkni dabogda i ti i svi ti koje braniš!!!


registracija
30/6/10

petrus7, 17.09.10. 08:33

Punio je on kasicu KRADEZEU. Otud i za izbore (koje su popušili čak i od Bandinja). LPOVI NAJOBIČNIJI. ALI DOLAZI KRAJ. Ne mogu vjerovati da uvijek ima ovih glupih i nepismenih ljudi koji brane lopurde.


registracija
10/12/09

MKC, 17.09.10. 08:46

Pa kako to "Ako padnem ja padaju svi"? Ako si pošten i ako nešto znaš onda padaju "svi" bez obzira bio Ti osuđen ili ne.


registracija
11/1/10

fluid, 17.09.10. 11:01

Koliko sam puta već napisao.HDZ donosi zakone prilagođene svojoj neodgovornosti ma šta god učinili.Uz pomoć njih će se uvijek izvuće sa minimalnim ili oslobađajućim kaznama.Probajte to vi,obični građani učiniti sa svojim najsitnijim djkelima,pa ćete vidjeti kako država funkcionira.Tako je i sa referendumom.Priča o zakonu o referendumu je toliko jasna da pametnom čovjeku nije potreban čarobnjak koji bi to objasnio.Kako zakon o referendumu treba funkcionirati.I šta sada rade u vladi,uz pomoć pravosuđa?Rade takav zakon o referendumu koji će biti na snazi ali neće biti uopće sprovodiv.Tako se kroje zakoni u Hrvatskoj od njenog osamostaljenja.Zato taJKUNI I OSTALA LOPOVSKA BANDA I NIJE IZA BRAVE NEGO NASTAVLJA SVOJ KRVAVI POSAO.nA SVOJIM GRAĐANIMA.uDRITE SAMO JER IMATE PO KOME!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika