17.09.2010. / 08:42

Autor: NCL Promo

Infinum među finalistima Samsung Global Developer Challengea

Kako bi razvila što kvalitetniji ekosustav oko svoje nove mobilne platforme, ekipa iz Samsunga organizirala je Developer Challenge u izradi mobilnih aplikacije s fondom nagrada od ukupno $2.700,000

Samsung je početkom ove godine izdao operativni sustav bada. Riječ je o novom operativnom sustavu za mobilne uređaje (kao da ih već nema dovoljno) te je u drugoj polovici ove godine u prodaju krenuo Samsung Wave S8500 - prvi telefon s bada operativnim sustavom.

Kako bi razvila što kvalitetniji ekosustav oko svoje nove mobilne platforme, ekipa iz Samsunga organizirala je Developer Challenge u izradi mobilnih aplikacije s fondom nagrada od ukupno $2.700,000.

Kako mi u Infinumu volimo izazove, na Samsungov natječaj prijavili smo aplikaciju badaSports te s njom ušli među među 90 finalista.

Svi finalisti, osim što dobivaju Samsung Wave mobilni telefon, ulaze u iduću fazu natjecanja te se nadmeću za neku od novčanih nagrada u rasponu od $8,000 do $300,000, te naravno vječnu slavu.

Što je badaSports?

badaSports je aplikacija za djeljenje i praćenje sportskih aktivnosti pomoću GPS-a ugrađenog u mobitel. Aplikacija omogućuje praćenje svih aspekata sportskih aktivnosti poput trenutne, prosječne i maksimalne brzine, prijeđene udaljenosti, trenutnog i prosječnog tempa, nadmorske visine itd. Aktivnost je također moguće vidjeti na karti tako da možete vidjeti kojim putem ste se kretali.

Sve aktivnosti se spremaju u povijest aktivnosti te ih je moguće uploadati na online servis www.bada-sports.com. Bada-Sports.com korisniku pruža dodatne analize sportskih aktivnosti, grafove, sharing putem Facebooka i Twittera i druge zanimljive funkcionalnosti.

Kako je pred nama sljedeća faza natjecanja nastavljamo dalje razvijati badaSports te možete očekivati nove i zanimljive funkcionalnosti u skoroj budućnosti.

Vezane vijesti

Samsung predstavio Galaxy Ace Duos

Samsung predstavio Galaxy Ace Duos

Samsung je najavio novi mobilni telefon, Samsung Galaxy Ace. Dizajniran za korisnike koji žive aktivnim načinom života, Galaxy Ace Duos bit će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika