27.09.2010. / 11:19

Autor: Nacional.hr

Đurina supruga ljubomorna jer se on dopisuje s Angelinom Jolie

S obzirom da se u posljednjim mailovima koje je izmijenio s trenutno najvećom svjetskom glumačkom zvijezdom ona potpisuje s 'Love, Angie', Đurina žena, Tanja Ribič, polako postaje ljubomorna

Branko Đurić ĐuroBranko Đurić ĐuroPonedjeljak, 27.9. zasigurno će Branku Đuriću ostati u sjećanju kao jedan od najznačajnijih dana u njegovoj karijeri.

Naime, nakon dugotrajnih priprema, u Budimpešti počinje snimanje filma Angeline Jolie u kojem glumi jednu od značajnijih uloga. Đuro je ulogu dobio jer ga je Angelina primijetila u filmu 'Ničija zemlja' koji je prije nekoliko godina osvojio Oscara, kao i u filmu 'Triage', u kojem igra s Colin Farrellom.

S obzirom da se u posljednjim mailovima koje je izmijenio s trenutno najvećom svjetskom glumačkom zvijezdom ona potpisuje s 'Love, Angie', Đurina žena, Tanja Ribič, polako postaje ljubomorna.

'Da mi je netko rekao kako će mi jednog dana supruga biti ljubomorna na Angelinu Jolie, umro bih od smijeha', kaže u šali Đuro.

Popularnom glumcu u ponedjeljak izlazi i album njegovog benda 'Bombaj Štampa', pod nazivom 'Neka DJ odma’ dole CJ'.

Vezane vijesti

Branko Đurić - rock'n'roll i Hollywood u životu bosanske zvijezde

Branko Đurić - rock'n'roll i Hollywood u životu bosanske zvijezde

“Borilačke vještine, mačevanje, standardni i disko ples, precizna vožnja, pjevanje, vožnja motorom, improvizacija, boks, rolanje, plivanje,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika