27.09.2010. / 11:41

Autor: Nacional.hr

Jednim klikom do svih informacija o bankarskim proizvodima

Portal selekcijom svih bankarskih, i općenito financijskih usluga, omogućuje svakodnevnom internet korisniku uvid u široku ponudu usluga prema vlastitim kriterijima i željama

Velika ponuda financijskih proizvoda na tržištu može se na prvi pogled učiniti kao dobra stvar, no kada među stotinama različitih kredita, štednji i osiguranja treba pronaći onu koja u potpunosti odgovara trenutačnim potrebama, mnogi se nađu u nedoumici.

U inozemstvu se stoga korisnici često okreću portalima za usporedbu i povezivanje financijskih institucija i korisnika koji im na jednom mjestu nude čitav niz informacija. S razvojem financijskog tržišta u Hrvatskoj, pojavili su se i takvi portali.

Jedan od njih je portal volim-novac.hr. Riječ je o portalu koji nudi jednostavan prikaz i dizajn krucijalnih informacija koje će vam zasigurno zatrebati u vašem sljedećem financijskom pothvatu. Nudi usporedbu i povezivanje financijskih ustanova i korisnika, novi sofisticirani način odabira kredita, osiguranja, štednje i ostalih usluga koje trenutno pruža hrvatski financijski sektor.

Portal predstavlja centralno mjesto usporedbe bankarskih usluga namijenjenih fizičkim osobama, a kroz jednostavnu pretragu i korištenje možete pronaći i niz zanimljivih informacija, korisnih savjeta i novosti iz vodećih banaka u Hrvatskoj kao što su Zaba, Hypo banka, Erste, PBZ i ostalih banaka i osiguravajućih društava.

Portal selekcijom svih bankarskih, i općenito financijskih usluga, omogućuje svakodnevnom internet korisniku uvid u široku ponudu usluga prema vlastitim kriterijima i željama.

Vezane vijesti

Masna bankarska zarada na valu krize

Masna bankarska zarada na valu krize

Banke u Hrvatskoj su u razdoblju od 2008. do 2011. godine samo na kamatama zaradile 42 milijarde kuna, u istom razdoblju banke su naplatile ukupno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika