27.09.2010. / 22:28

Autor: Ana Smrečki

Vidošević: Hrvatska se godinama umara hvatajući kao mačka sama sebe za rep

"Ako nemate strateški dokument za kojim idete, onda možete popisivati želje kakve hoćete, ali iza tih želja nema realizacije. Hrvatska se godinama umara hvatajući kao mačka sama sebe za rep", poručuje Vidošević

Šef HGK Nadan VidoševićŠef HGK Nadan VidoševićParlamentarni izbor već se opako bliže. Vidljivo je to ne samo po najvama premijerke Kosor da će do kraja godine ići u rekonstrukciju Vlade, nego i gospodarskom programu koju je proteklog vikenda najavio SDP. Vladajući očekivano program za izlazak iz krize nazivaju pukim frazama, dok stuka poručuje da oporba ima ambiciolazn plan, javlja HRT.

Smatraju da su problema u našeg gospodrastvu dobro označeni, ali da još uvijek nema odgovora na pitanje kako ih riješiti. Šef HGK Nadan Vidošević pritom poručuje da je za znatnije pomake u našem gospodarstvu potrebna strategija oko koje će se složiti i lijevi i desni.

"Ako nemate strateški dokument za kojim idete, onda možete popisivati želje kakve hoćete, ali iza tih želja nema realizacije. Hrvatska se godinama umara hvatajući kao mačka sama sebe za rep", poručuje nesuđeni hrvatski predsjednik, koji SDP-ove mjere vide kao neslužbeni početak izborne kampanje.

Poslodavci podupiru svaki program koji će doprinjeti rastu BDP-a, kao i padu nezaposlenosti, bilo da se radi o SDP-u ili HDZ-u. U HUP-u nisu sigurni kako bi to SDP točno proveo mjere koje predlažu. Ipak, znaju što je ključno, pa još jednom ponavljaju da se u Hrvatskoj što prije moraju pokrenuti investicije, što će pokrenuti gospodarski rast.

Vezane vijesti

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

Odstup ministrice zaštite okoliša Mirele Holy, koja je prošlog tjedna napustila vladu Zorana Milanovića, počinje izazivati sve veću zabrinutost… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 28.09.10. 01:35

E Vidosevicu, kako da uvrtis u svoju glavu da sve sto nosi predznak "hrvatski" vise ne korespondira sa stvarnoscu. Zemlja je u rasulu na svim razinama i ne znam kako ovom napacenom narodu ta banda na vlasti ne saopci da smo u totalnom nokdaunu., odnosno da smo skoro vec u drzavnom stecaju!


registracija
8/8/09

tovar62, 28.09.10. 10:35

Sredile je Vidosevici,,,,,,


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika