28.09.2010. / 12:20

Autor: Hina

Zrinka Cvitešić s filmom ' Na putu' na festivalu u SAD-u

Glumica na Hamptons međunarodnom filmskom festivalu u SAD-u sudjeluje s filmom "Na putu" Jasmile Žbanić koji je prikazan i na festivalu u Berlinu, gdje je s još devet glumaca bila izabrana za program "Shooting Stars" koji promiče mlade i perspektivne europske glumce

Zrinka CvitešićZrinka CvitešićHrvatska glumica Zrinka Cvitešić predstavit će svoj rad na Hamptons međunarodnom filmskom festivalu u SAD-u, koji će se održati od 7. do 11. listopada, izvijestila je danas mreža European Film Promotion (EFP).

Cvitešić sudjeluje s filmom "Na putu" Jasmile Žbanić koji je prikazan i na festivalu u Berlinu, gdje je s još devet glumaca bila izabrana za program "Shooting Stars" koji promiče mlade i perspektivne europske glumce.

Hrvatska glumica na tom američkom festivalu predstavit će se uz još dvije glumice iz programa "Shooting Stars", Anais Demoustier iz Francuske i Pihla Viitala iz Finske.

One će se u Hamptonsu predstaviti kroz festivalski program "Breakthrough Performers" posvećen budućim filmskim zvijezdama, u kojemu će biti još Noomi Rapace, Freida Pinto, Jessica Chastain, Luke Grimes i Brittany Robertson.

Mladi glumci na tom festivalu imat će priliku upoznati se s uglednim redateljima, producentima te glumcima.

Inicijativa "Shooting Stars" mreže marketinških organizacija iz 32 europske zemlje EFP svake godine na festivalu u Berlinu predstavlja mlade europske glumce koji su se već afirmirali u svojim zemljama.

Vezane vijesti

Ove godine neće se održati Libertas film festival

Ove godine neće se održati Libertas film festival

Nakon sedam uzastopnih izdanja, Libertas film festival ove se godine neće održati premda je bio planiran za kraj travnja. "Žao nam je što smo morali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika