29.09.2010. / 12:48

Autor: Vedrana Rudan

Vedrana Rudan: Uši, probudite se, naši gospodari nisu zajebanti, oni su zločinci!

Javite se, složimo se, krenimo u borbu. Neka nam se pridruže i sirotani koji vraćaju lihvarske kredite u eurima. Ništa njima nije bolje nego nama. Svi smo u istom loncu

Vedrana RudanVedrana RudanDrage moje uši, sve nas je više ali ne i dovoljno. Očito, mnogi od vas misle da je u ovoj zemlji šutnja zlato, patnja normalna, a strahopoštovanje prema moćnicima, lihvarima i mafijašima jedini mogući način komunikacije. Pitam ja vas, ako dignemo glas što nam se može dogoditi? Ostat ćemo bez posla? A tko danas ovdje ima posao? Nećemo moći prehraniti djecu? Ali mi i ne možemo hraniti djecu. Sa bankama se ne može u rat jer protivnici banaka u tom ratu uvijek gube? A što to mi imamo što možemo zadržati ako budemo dobri? Stan? On je bančin. Kuću? I kuća je njena. Plaću? I plaća je njena.

Ako šutimo sačuvat ćemo duševni mir? Ali naša duša nema mira. Uši moje drage, probudite se iz očaja, svijet se ipak može promijeniti ako pružimo otpor. Banke žive od naše krvi, ako nas udave i same će se utopiti. Iz mrtve krave ne možeš musti mlijeko. Zato, javite se, složimo se, krenimo u borbu. Neka nam se pridruže i sirotani koji vraćaju lihvarske kredite u eurima. Ništa njima nije bolje nego nama. Svi smo u istom loncu. Pročitajte na netu Večernjak. Mađari su digli glavu. Njihova vlada u svojoj će zemlji ukinuti deviznu klauzulu, dugove u švicarcima pretvorit će u dug u nacionalnoj valuti. Kužite, nisu sve vlade, poput naše, vezane uz mafiju i lopovske banke. Uši! Ej, uši! Ponavljajte sebi iz dana u dan, nemamo što izgubiti, nemamo što izgubiti, sve smo izgubili.

Vedrana Rudan poziva na borbu protiv lopovskih banaka krvopija

Iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu plaćamo i plaćat ćemo ono što nam nikad neće pripasti. Vrlo brzo doći će dan kad će vas banka izbaciti iz stana. Iskoristite svoju glavu još mjesec ili dva dok je pokrivena krovom. Dignite glas, pridružite se Udruzi UŠ! Na našoj strani nisu političari, na našoj strani nisu analitičari, na našoj strani nisu banke. Sami smo u zemlji koju vode lopovi ogrezli u zločinu. Ponavljam, nemamo što izgubiti, krenimo u rat. Pišite Rohatinskom, tražite objašnjenje. U idućem broju Nacionala pitat ću ministra Milinovića kako je došao do vile od tisuću kvadrata. Platio ju je u švicarcima? I vi mu pišite i vi ga pitajte, odakle ginekologu iz Gospića vila koja vrijedi više nego Gospić? Drage uši, sve nas je više ali nas mora biti još više. Ako ste ovo shvatili kao zajebanciju, probudite se. Naši gospodari nisu zajebanti, oni su zločinci.

Gore uši, uši! Živjela UŠ!

Udruga Švicaraca - UŠ

Vezane vijesti

"Dabogda te majka rodila": Beskompromisno o tabu temama

"Dabogda te majka rodila": Beskompromisno o tabu temama

U subotu 31. ožujka 2012. u riječkom HKD Teatru održat će se premijera predstave "Dabogda te majka rodila", nastale prema istoimenom romanu Vedrane… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 29.09.10. 13:59

Draga moja Vedrana - niš od glasa - ovu bandu bi se možebitno moglo istrijebiti samo toljagama!
Treba dignuti ne glas - toljagu, toljagu dok se još ima snage za dić toljagu!


registracija
30/8/10

DarkoUSA, 01.10.10. 04:13

Vedrana ako nisi znala do sada mozda ova imformacija ti moze pomoci da razumijes.BANKE SU STARIJE OD DRZAVE.One postavljaju i smjenjuju.A kada dodu u nevolju narad ih vadi iz govana .Odvratno ali je tako.Bankari su nista drugo nego srednjevjekovni zelenasi (danas u Armani odjelima)


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 01.10.10. 13:50

Vedric ti sa 60 (Oprosti ovo je vazno reci ) imas vise hrabrosti nego masa bijednika po kaficima.Dangube,zugaju ,placu da je lose,a kad treba dici glas onda :" Zasto bas ja,ima drugih "Usi imaju ali nemaju Jaja.


registracija
17/10/07

Radmila, 03.10.10. 22:23

Moja Vedrna nema nis od toga. Narod je u totalnoj komi, neshvaca, nevjeruje sta vidi i cuje. Kommmmaaaa. Budenje ce biti TRAAASSSS.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika