29.09.2010. / 21:51

Autor: Ana Smrečki

Umjesto Barišića na mjesto Carinske uprave imenovana žena koja je na porodiljnom

Premijerka se vratila s dalekog putovanja, pa su je nakon objave iz New Yorka da će većina ministara do kraja godine morati napustiti Vladu dočekala smrknuta lica. Samoinicijativno ih je tješila i bodrila, poručivši da nikakvih smjena neće biti, pojasnivši da će u Vladu ipak ući neki novi ljudi

Premijerka Kosor obavila je razgovor s potpredsjednicima Šukerom i Milinovićem, te ministrom KalmetomPremijerka Kosor obavila je razgovor s potpredsjednicima Šukerom i Milinovićem, te ministrom KalmetomSada već bivši šef Carinske uprave, uhićeni Mladen Barišić dobio je zamjenicu. Naime, Vlada je na tu poziciju imenovala Vesnu Kadić Komadinu, koja je na porodiljnom dopustu, piše Jutarnji list, pa se čini da će se zbog novonastale situacije pod hitno morati vratiti na posao. Iako je Barišić danas na zatvorenoj sjednici Vlade razriješen svih važnih funkcija, ona u HDZ-u još mu nije 'oduzeta'.

Rasprava o njegovom razrješenju s funkcije u Ministarstvu financija, te Carinskoj upravi bila je i više nego burna. Novinari na sjednicu koja se odvijala iza zatvorenih vrata nisu mogli, pa konkretnih informacija nema. Premijerka se vratila s dalekog putovanja, pa su je nakon objave iz New Yorka da će većina ministara do kraja godine morati napustiti Vladu dočekala smrknuta lica.

Samoinicijativno ih je tješila i bodrila, poručivši da nikakvih smjena neće biti, pojasnivši da će u Vladu ipak ući neki novi ljudi. Mlada radna snaga, kako je istaknula potrebna su za realizaciju projekata koji su važni za oživljavanje hrvatskog gospodarstva, a vrijedni su čak 14 milijardi eura. Potpredsjednici Šuker i Milinović, te ministar Kalmeta zadržali su se najduže u razgovoru s premijerkom. Nakon toga nisu bili raspoloženi za medije.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 30.09.10. 10:28

Ma dobro je kaj je žena samo na porodiljnom - mogla je ova kokoš imenovati i nekog mrtvaca!
Pa hdz-ej i inaće dobro barata s mrtvacima i nekompetentnima!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika