30.09.2010. / 13:44

Autor: Nacional.hr

Otvoren natječaj za filmove za 2. Starigrad Paklenica Film Festival

Autori svoje radove prijavljuju u kategorijama cjelovečernjeg glazbenog dokumentarnog filma i kratkog glazbenog dokumentarca. Sam natječaj otvoren je od 1. listopada i bit će zaključen 15. svibnja 2011. godine

 Admir  Ćulumarević Admir ĆulumarevićPrvo izdanje Starigrad Paklenica Film Festivala je iza nas, nedvojbeno iznimno uspješno debitantsko izdanje međunarodnog Festivala glazbenog dokumentarnog filma održanog na nevjerojatno atraktivnim lokacijama Starigrada i Paklenice.

Izvrstan program kojeg je publika imala priliku vidjeti kroz sedam festivalskih dana obveza je organizatorima da i naredne godine zadovolje ukuse najšire publike koju glazbeni dokumentarac sve više ima. S tim u svezi SPFF je ovoga puta, nešto ranije nego prethodne godine, raspisao natječaj za filmove koji će se natjecati za festivalske nagrade, Veliku i Malu Paklenicu.

Autori svoje radove prijavljuju u kategorijama cjelovečernjeg glazbenog dokumentarnog filma i kratkog glazbenog dokumentarca. Sam natječaj otvoren je od 1. listopada i bit će zaključen 15. svibnja 2011. godine, nakon čega će biti predstavljen program 2. SPFF-a. Očekivanja na sljedećem SPFF-u iznio nam je Admir Ćulumarević, direktor SPFF-a:

'Sudeći po reakcijama gledatelja, gostiju, medija i sponzora mislim da smo u potpunosti ispunili, čak i premašili vlastita očekivanja koja smo imali glede 1. SPFF-a. Godina u kojoj smo SPFF postavili na noge nije bila nimalo laka i koristim i ovu prigodu zahvaliti svima koji su SPFF učinili mogućim. Obveza je za sve nas da i naredno izdanje SPFF učinimo atraktivnim i zanimljivim za gledatelje kako kroz filmski program tako i kroz sve druge popratne sadržaje. Ono što u ovom trenutku mogu reći jest da ćemo i sljedeće godine imati priliku družiti se s velikanima filma i glazbe iz Hrvatske i cijelog svijeta što je najbolji poziv gledateljima da nas i sljedeće godine posjete u Starigrad Paklenici'.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika