04.10.2010. / 07:00

Autor: Extra

Milana Vuković Runjić: Tko je pravi otac njezine bebe?

Književnica i kolumnistica oko Božića će prvi put postati majka, a kćer će nazvati Antonija; iako je u braku s Borisom Runjićem, priča se da je otac njezina djeteta novinar Jutarnjeg lista

Milana Vuković RunjićMilana Vuković RunjićKnjiževnica i kolumnistica Milana Vuković Runjić trudna je već šest mjeseci. Bit će to prvo dijete u 15-godišnjem braku sa suprugom Borisom Runjićem, sinom pokojnog skladatelja Zdenka Runjića, s kojim zajednički vodi izdavačku kuću Vuković & Runjić.

"Osjećam se izvrsno, a beba stiže oko Božića", izjavila je spisateljica koja unatoč trudnoći radi, kako kaže, više nego ikad - na televiziji, u školi kreativnog pisanja te u novinama. "Radit ću do poroda, imam dovoljno energije i snage", rekla je i otkrila da čeka djevojčicu za koju ima i spremno ime: "Zvat će se Antonija, po mojoj mami", ispričala je sretna buduća mama.

Međutim, majčinstvo Milane Vuković Runjić, poznate po nekadašnjoj kolumni Seksopolis u Globusu, najvjerojatnije je uzburkalo maštu njezinih čitatelja te je i sama čula govorkanja da je njezin brak samo formalan, a njezin muž navodno uopće nije otac djeteta.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Poduzetnik Davor Bienenfeld i njegova supruga Anna Lenna za tri i pol mjeseca postati će roditelji. "Oduševljeni smo. Sve je u najboljem redu i… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 04.10.10. 10:13

Je u Lijepoj našoj sve je više ovak "uspješnih dama" koje ni same ne znaju ko je otac djeteta koje nose.
Obično ih ima bar 10-tak koji bi mogli biti očevi.
To vam dođe ko i kod seoskih kuja - kad se tjera svaki pes u prolazu može umoćiti, pa po zakonu jačega (tržište, konkurencija) ko pobedi.
Mislim kak su ove novopečene hrvatske "dame" ipak jaaaako krivo shvatile pojmove "tržište, konkurencija, demokracija i td".
Bilo bi najbolje te isuviše demokratski nastrojene gospodične na vrijeme sterilizirati, pa da ne rađaju djecu koja će živjeti bez oca.
Majka je u životu prevažna, ali i otac je za stvaranje normalnog bića, a prije svega ČOVJEKA važan jednako tako.
No ak je jedini kriterij odluke o rađanju - svrbež klitorisa - onda je to prejadno i stvarno je na razini seoske kuje - ma kak to užasno žvučalo!! Bože pomozi!!!


registracija
1/11/10

ciara46, 01.11.10. 18:30

E moj Lujo, sa kojeg si ti kamenjara. Jako je ružno ovako govoriti o dami, pogotovo ako je ona uspješna i nadasve intelegentna. Čisti muški primitivni šovinizam kojeg je nažalost teško iskorjeniti. To tumačim jedino na način da uspješna, pametna i lijepa žena definitivno ugrožava muškog pripadnika ljudskog roda, kojem rapidno opada samopouzdanje a time i ona stvar pa ga umjesto nje svrbi samo jezik.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika