04.10.2010. / 07:00

Autor: Extra

Ceyda Duvenci: Mogla bih umrijeti za svog supruga

U svojem domu u luksuznoj četvrti Istanbula turska je glumica, koja u sapunici "1001 noć" glumi Benu, ugostila Extrinu novinarku i u intervjuu joj otkrila sve o svom privatnom životu i udaji za trgovca i građevinskog poduzetnika Engina Akguna

Ceyda Duvenci s novinarkom ExtreCeyda Duvenci s novinarkom ExtreDa su Turci gostoljubivi i susretljivi domaćini, već je općepoznata stvar. Iznimka nije ni crvenokosa turska glumica Ceyda Düvenci, koja u sapunici "1001 noć" igra Šeherezadinu najbolju prijateljicu Benu.

Ona je novinarske ekipe iz Hrvatske, uključujući i Extrinu, ugostila u svom domu smještenom u luksuznom privatnom naselju Acar Kent Beykoz na azijskoj strani Istanbula.

Naselje koje prilično podsjeća na elitne zagrebačke kvartove puno je obiteljskih kuća i vila na većim ili manjim posjedima, koji su većinom od susjeda ograđeni visokom živom ogradom, s impresivnim pogledom na Bospor i nezaobilaznim bazenom. Čim smo sjeli za stol, kućna pomoćnica Ceyde Duvenci, ali i ona osobno, pred nas su počeli iznositi čaj, kavu i sokove, ali i ukusne turske delicije kao što su kolači, pogače posute sezamom, sarme od vinove loze punjene rižom te boregi, pitu punjenu sirom, špinatom i mljevenim mesom i nutkati nas da se poslužimo.

Bez imalo prenemaganja, Ceyda Düvenci sjela je s nama za stol i počela se raspitivati o Hrvatskoj. Ona sama posjetila ju je prije tri godine i prisjetila se kako je u dubrovačkom restoranu Gil's uživala u izvrsnoj hrani.

EXTRA: Vaš otac, Ismail Düvenci, poznati je turski glumac. Vi ste na Sveučilištu u Marmari završili studij ekonomije, no na kraju ste ipak postali glumica. Kako to?

- Dok sam bila školarka, nisam planirala niti htjela baviti se glumom. Nakon mature, odlučila sam upisati ekonomiju. No tijekom prijemnih ispita mučile su me migrene pa zato nisam uspjela napraviti osobit rezultat i nisam dobila mjesto na sveučilištu kojem sam se nadala...

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Bergüzar Korel i Halit Ergenç: nema ni govora o razvodu

Bergüzar Korel i Halit Ergenç: nema ni govora o razvodu

Najljepši, najpopularniji i najintrigantniji par Turske – Bergüzar Korel i Halit Ergenç - i dalje se vole, potvrdila je njihova agentica Ebru… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika