03.10.2010. / 22:04

Autor: Ana Smrečki

Kumice placa molile majku premijerke Kosor za pomoć: To vodi SDP, neću se miješati

Majka premijekr Kosor koja godinama kupuje na Dolcu kod iste kumice nema pojma što se događa na placu, poručivši da sva događanja u gradu vodi SDP, te da se ona u to neće miješati

Premijerka Kosor u kupovinu često ide sama, no u posljednje vrijeme zbog brojnih obveza ne stigne, pa to čini njezina majkaPremijerka Kosor u kupovinu često ide sama, no u posljednje vrijeme zbog brojnih obveza ne stigne, pa to čini njezina majkaVijest da kumice s placa od ponedjeljka neće moći prodavati sir i vrhnje kao do sada, odjeknula je u javnosti kao bomba. Sanitarna inspekcija odlučila je da će se domaći mliječni proizvodi od sada moći prodavati jedino u zatvorenim vitrinama, na temperaturu od četiri do osam stupnjeva.

Kumice su se 'digle na noge' i najavile veliki prosvjed za ponedjeljak, a ako bude potrebno potegnut će i do Markovog trga, javlja Dnevnik.hr. Razmišljaju i o sindikalnom udruživanju, poručujući da im ne bi bio problem voditi sindikat za pristojan novac. Najviše ih vrijeđaju optužbe inspektora koji tvrde da su kumice neuredne, poručujući da od njihovih proizvoda nitko nije umro.

Pomoć su neizravno potražile preko premijerke Kosor, koja na Dolcu kupuje godinama. U posljednje vrijeme zbog brojnih obveza ne stigne po svježi sir i vrhnje, pa to čini njezina majka. Na placu je bila i u subotu, pa joj je bijesna kumica ispričala što im se dogodilo. Rekla je premijerkinoj majci da gospođi Jadranki prenese njihove probleme, zamolivši ju da nešto poduzme.

Ona je kumici rekla da nema pojma što se događa, poručivši da sva događanja u gradu vodi SDP, te da se ona u to neće miješati. I dok političari šute, iz Tržnica Zagreb poručuju da će se umjesto klupica, postavljati vitrine, što se mnogima neće isplatiti, pa bi u jeku ove krize mogli ostati bez posla. Trgovci će tako sami morati plaćati struju, a povećat će im se i najam.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika