05.10.2010. / 21:13

Autor: Ana Smrečki, Hina

Reakcije iz Banskih dvora: Sanaderov tajni iskaz ne može naštetiti premijerki Kosor

«Sastanci koji se spominju u medijima, nikada nisu održani u tom sastavu. Premijerka Kosor nije sudjelovala ni na sastanku u prosincu 2008. godine, ni u siječnju 2009. godine, kako pišu pojedini mediji», tvrde u Vladi

Iz Vlade poručuju da u njihovim redovima nema nervozeIz Vlade poručuju da u njihovim redovima nema nervozeNakon što je danas glavni tajnik HDZ-a Branko Bačić opovrgnuo tvrdnje SDP-ovaca da izbijanje afera u javnosti, te povratak bivšeg premijera Sanadera u Hrvatsku izaziva nervozu u vladajućoj stranci, oglasio se i premijerkin ured za odnose s javnošću. Oštro se odbacuju navodi da bi 'tajni iskaz bivšeg premijera o ugovoru s Inom i Molom mogao teško kompromitirati premijerku Kosor, te Ivana Šukera i Marinu Matulović Dropulić'.

«Sastanci koji se spominju u medijima, nikada nisu održani u tom sastavu. Premijerka Kosor nije sudjelovala ni na sastanku u prosincu 2008. godine, ni u siječnju 2009. godine, kako pišu pojedini mediji», tvrde u Vladi. U HDZ-u pak tvrde da Sanaderov povratak nije uzdrmao stranku. Bačić poručuje da nema ništa normalnije od toga da bivši premijer bude u svoj zemlji.

Glavni tajnik HDZ-a demantirao je napise Nacionala da je prošli tjedan u Banskim dvorima održan dramatičan sastanak, na temu Sanderovog povratka. Bačić nije upoznat s eventualnim kontaktima koje pojedini ministri održavaju s bivšim premijerom, no ipak smatra da se oni ne čuju sa Sanaderom. Od kako se vratio iz Amerike, nekadašnji predsjednik Vlade nije raspoložen za razgovor s novinarima.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 05.10.10. 22:45

ne može jer je na vlasti zato je tako i drži grčevito


registracija
5/3/10

starimudrac, 05.10.10. 23:51

ovi u vladi ko da znaju što će ivo reći. a ne može naštetiti jer je opće poznato da je u stranci i u vladi kuhala kavu i izlazila kad je počinjala sesija. pa koga prave ludim ? BILA JE I DESNA I LIJEVA RUKA KOLOVOĐI, NA KRAJU NJU JE IMENOVAO NASLJEDNICOM. inače, može dr.ivo reći što hoće, sve je već objasnio poly, a dopuniti će jurakica i barišić.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 06.10.10. 12:15

Čuj,nije bila na sjednici?A gdje je bila?Zaletjela se na plac?Ma bolje je da se brane šutnjom,jer kad nešto kažu,samo se više zapetljaju.Onaj nije pročitao,ova nije ni bila,pa tko je onda čitao i bio?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika